Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraljevska obitelj

Kate i William objavili čestitku za Božić i važnu informaciju o Charlotte

Princ George
Foto: PA/Pixsell
1/4
18.12.2017.
u 15:18

Princ William i njegova supruga objavili su kako će Charlotte u siječnju krenuti u vrtić.

Svoje čestitke za Božić danas su objavili i članovi britanske kraljevske obitelji.

Prvi su svoju čestitku objavili princ Charles i njegova supruga Camilla, a ali najveći interes privukla je čestitka princa Williama i njegove obitelji. William, Kate i maleni George i Charlotte pozirali su za obiteljski portret i  cijela obitelj za fotografiranje je odabrala svijetlo plave tonove.

 

 

Princ George nije mogao mirovati ni tijekom poziranja, a mala Charlotte već ima manire male princeze. Autor fotografije je Chris Jackson, a daje se naslutiti kako je fotografija snimljena puno prije jer se Kate ne nazire trudnički trbuh. Osim božićne čestitke Kate i William danas su s javnosti podijelili i veliku informaciju za malu Charlotte. Naime, princeza u siječnju kreće u vrtić Willcocks u Londonu. 

Princ George
1/6

Komentara 4

TA
tanjaraf
17:24 18.12.2017.

Pojam 'važna informacija' ovdje poprima čudno značenje.

RI
rikavac
16:59 18.12.2017.

Jako bitna informacija svi su u transu mala krece u vrtic. Zaboli me penis za parazite. Stoljecima pljackali svijet i osvajali i sad zive na tudjoj grbaci i to bi trebala bit vijest. Ocekujem sljedecu vijest kako izgleda govno male.

DO
dommar36
18:09 18.12.2017.

Ima se, može se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije