Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIZIČNA ULOGA

George Clooney završio u bolnici nakon što je naglo izgubio kilograme

George Clooney
Foto: Youtube screenshot
1/6
10.12.2020.
u 11:40

Nakon što je izgubio više od deset kilograma za novu ulogu u filmu "Midnight Sky", u kojem utjelovljuje od raka oboljelog znanstvenika koji je preživio apokalipsu, George Clooney završio je u bolnici.

Četiri dana prije nego li se trebao pojaviti na setu filma "Midnight Sky", glumac George Clooney završio je u bolnici, piše Mirror. Naime, zbog brzog gubitka čak 13 kilograma za novu ulogu u filmu kojem već sada prognoziraju Oscara, Clooneyju je dijagnosticirana upala gušterače nakon jakih bolova u trbuhu. Oporavak je trajao nekoliko tjedana. – Mislim da sam se previše trudio izgubiti na težini i vjerojatno se nisam dobro brinuo o sebi – kazao je za britanski tabloid glumac.

Osim što u njemu glumi, Clooney i režira film. Zbog uloge je morao pustiti i bradu, što se nije naročito svidjelo njegovoj supruzi Amal. – Pustio sam bradu i sinu se jako svidjela jer je mogao u njoj sakrivati stvari. Kad bih otišao raditi, redovito bih nešto u njoj pronašao – kazao je kroz smijeh dodavši da Amal i kći Ella ipak nisu odobravale novi izgled.

– One su bile jako sretne kada sam je obrijao jer nisu mogle naći moje lice ispod tog nereda – rekao je.

George Clooney
1/7

Inače, u filmu glumi znanstvenika oboljelog od raka i izoliranog u arktičkom laboratoriju nakon globalne nuklearne katastrofe. Bit će dostupan na Netflixu tako da će publika širom svijeta moći pogledati znanstveno-fantastični triler iz svemira, za koji se mnogi slažu da se radi o možda najboljem Clooneyevom redateljskom djelu do sada.

Zbog trudnoće glavne glumice Felicity Jones, koja je otkrivena u trećem tjednu od početka snimanja, Clooney je morao razmisliti s producentskim partnerom Grantom Heslovom hoće li digitalno zamijeniti glave ili ostaviti glumicu na setu. Odlučili su prihvatiti sve promjene kroz koje je Felicity prolazila tako da je snimala i bestežinske prizore.

 

Ključne riječi

Komentara 11

ČE
Čedolovac
11:48 10.12.2020.

Peddo.. Epsteinov pajdo..

MC
McDonaldTrump
13:07 10.12.2020.

Izgleda da je stroga pedofila SIDA uhvatila prije Corone.

DU
Deleted user
11:58 10.12.2020.

Da nije korona....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije