Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optimistična

G. Rancic: Ožiljci će me podsjećati da sam pobijedila bolest

Giuliana Rancic (1)
Foto: Pixsell
1/3
11.12.2011.
u 15:35

Američka voditeljica podvrgnut će se mastektomiji, a najveća podrška joj je suprug Bill, poduzetnik hrvatskog podrijetla

Kako se ljudska sudbina u samo jednom trenutku može sasvim promijeniti, najbolje je iskusila američka voditeljica na televizijskoj mreži E! News, 37-godišnja Giuliana Rancic, koja trenutačno prolazi kroz najteže životno razdoblje. U listopadu joj je dijagnosticiran rak dojke, a voditeljica je nedavno u javljanju uživo objavila da će se podvrgnuti dvostrukoj mastektomiji.

Uz nju je u trenutku objavljivanja najveće životne borbe bio i suprug Bill Rancic, podrijetlom Hrvat, koji se proslavio kao prvi zaposlenik Donalda Trumpa u reality showu “Pripravnik”. Razlog što je tu vijest javno objavila objasnila je time što želi sve ljude potaknuti da se brinu za svoje zdravlje i da shvate da je medicina jako napredovala. Iako se junački nosi s bolešću, priznala je da ima noći kada neutješno plače.

 – Obično se oko dva ujutro probudim i okrenem se na drugu stranu kako ne bih probudila Billa i onda samo plačem. Jecam i pitam se kako mi se to dogodilo – iskreno je priznala Giuliana. Velika podrška voditeljici, rođenoj Talijanki, upravo je njezin 40-godišnji suprug s kojim je u braku četiri godine.

 – Rekao mi je da mu nije bitno kako će izgledati moje grudi. Bitno mu je samo da budem s njim sljedećih 50 godina – izjavila je voditeljica koja je sa suprugom snimala reality show “Giuliana and Bill”.

 Odmah poslije mastektomije Giuliana će se podvrgnuti rekonstrukciji grudi, a ožiljci koji će joj poslije operacije ostati neće joj predstavljati problem. Dapače, veli kako će ih s radošću prihvatiti.

 – Mislim da ožiljci mogu ispričati fantastične priče. Uvijek kad ih pogledam, pomislit ću – da, uspjela sam to nadvladati – rekla je Giuliana i dodala kako je grudi nikad nisu definirale.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije