Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neuredan život

G. Clooney: Ne mogu biti političar jer sam spavao s previše žena

george clooney
pixsell
23.02.2011.
u 21:36

U svom novom filmu "The Ides of March" zgodni 49-godišnji glumac utjelovio je političara, sam se kaže ne bi nikad mogao baviti takvim poslom

Karijera političara nije za Georga Clooneya, jer je kako sam kaže živio previše divlje da bi se bavio politikom. - Nisam imao uredan život da bi postao političar. Spavao sam sa previše žena i previše se drogirao i to je istina zbog koje nisam tip za takav posao - objasnio je 49-godišnji glumac u razgovoru za Newsweek magazin. O ovoj temi se Hollywoodski glumac raspričao jer u svom novom filmu "The Ides of March" glumi upravo političara. Rekao je i kako se divi radnicima u Sudanu gdje je nedavno boravio, jer rade težak i opasan posao za male novce dok ona radi za odlične novce i najgora stvar koja se njemu može dogoditi je da mu donesu hranu koju nije želio. 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije