Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova uloga

Filip Juričić: Za dobar izgled oznojim se triput tjedno

filip (1)
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/3
22.09.2012.
u 11:10

– Puno radim pa često ne izlazim, ali, eto, ova se večer pretvorila u izlazak. Ne znam kad ću si to opet moći priuštiti – tvrdi. Uz posao i druženje sa 23-godišnjom djevojkom, Filip uspijeva raditi na dobrom izgledu i formi.

Da zaljubljen čovjek “izgubi identitet,” pokazuje svojim primjerom glumac Filip Juričić koji je preksinoć s partnericom, balerinom i manekenkom Korinom Vukadinović, na proslavi 30. obljetnice Replaya, umjesto na glumački set izašao na modnu pistu.

Sa seta na pistu

– Slučajno smo radili na istoj reviji, mene su pozvali uz Marka Tolju, Marijanu Batinić i Leu Deklevu – objašnjava zvijezda “Larina izbora”. Za ovu gažu nije se kao za ulogu Dinka morao pripremati – nije učio hodati, niti se preodijevao.

– Meni je lako, samo odglumim da sam maneken – šali se 31-godišnjak koji se na večeri mode, neplanski, i odlično zabavio.

– Puno radim pa često ne izlazim, ali, eto, ova se večer pretvorila u izlazak. Ne znam kad ću si to opet moći priuštiti – tvrdi. Uz posao i druženje sa 23-godišnjom djevojkom, Filip tri do četiri puta uspijeva raditi na dobrom izgledu i formi.

– Treninzi su mi nužni za opstanak pa se triput tjedno obavezno oznojim, uz nogomet, tenis, teretanu ili trčanje – objašnjava glumac.

Disciplina zlata vrijedna

Discipliniran stil života pomaže mu preživjeti naporni poslovni tempo u kojem osim za sapunicu Nove TV, Zagrepčanin vrijeme odvaja i za predstavu “Krajolik pod oružjem”.

– Radim s prijateljima Amarom Bukvićem i Ivanom Glowatzkym pa je to spoj zabave i posla – kazao je Juričić.

Ključne riječi

Komentara 3

SE
sestrićna
13:53 22.09.2012.

a čime se bavi ova ekipa hr uglednika?:)

OB
-obrisani-
18:53 22.09.2012.

A i svako se danas naziva glumcem....hihi...

AR
ana.rimbaud
20:26 23.09.2012.

Ako inače glumi kao što to pokušava u one dvije reklame, onda je badava završio akademiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije