Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reality povratnice

Farmeri su ih odbijali, neke čak i 5 puta, a one su bile uporne tražeći ljubav

11.07.2020.
u 18:58

Iz sezone u sezonu u show 'Ljubav je na selu' prijavljuju se i neka već dobro poznata lica. Zahvaljujući RTL-ovu showu do sada je čak 13 parova stupilo u brak, a ukupno je rođeno čak 17 djece. No, ima i onih kandidata kojima se nije posrećilo da idealnog partnera pronađu iz prve, no to ih nije pokolebalo.

Nakon niza razočaranja, neuspjelih i propalih ljubavi mnogi su svoju sreću odlučili okušati u showu “Ljubav je na selu”. Nekima se taj potez pokazao kao sudbonosan s obzirom na to da su svoju srodnu dušnu pronašli iz prvog pokušaja. Zahvaljujući RTL-ovu showu do sada je čak 13 parova stupilo u brak, a ukupno je rođeno čak 17 djece.

1/4

No, ima i onih kandidata kojima se nije posrećilo da idealnog partnera pronađu odmah. Oni uporniji nisu se pokolebali pa su ljubav pred TV kamerama pokušali pronaći ponovno. Trinaesta sezona emisije “Ljubav je na selu” iznjedrila je brojne zanimljive kandidate, ali i jedno već poznato lice – Rasemu Vladetić. 65-godišnjakinja iz Donjeg Lapca u devetoj sezoni ljubav je tražila kod Ivana Kosara, a već u idućoj zaljubila u Marka Skelina, međutim ni njihova ljubav nije potrajala.

Foto: RTL

– Zaista sam se bila zaljubila, ali me razočarao. Jako me razočarao. Ja sam nakon tri dana shvatila da je njemu važniji novac i materijalno stanje nego ljubav, a meni je samo ljubav potrebna. Ništa više – ispričala je Rasema uoči povratka u show u kojem ovog puta, za razliku od prethodnog, ona bira koga će povesti na svoje imanje. – Ne tražim ništa. Samo ljubav i dobro srce – poručila je Rasema koja se nada da će ovog puta potraga za partnerom biti uspješnija, a sreću u potrazi poželio joj je i Marko koji je upravo zbog Raseme iz showa izbacio Kseniju Munitić. – Neću ja nikome biti rezervna guma. Imao je svoju priliku i odabrao je drugu. Ja ni u čemu u životu ne volim biti rezervni igrač – kazala je tada Ksenija kojoj je odlazak kod Marka bilo treće sudjelovanje, ali ne i treća sreća.

Osim Raseme i Ksenije u showu se dva puta okušala i Marijana Črlenec iz Zagreba.Gledateljima se prvi put predstavila u internacionalnoj sezoni showa tijekom koje je otputovala u Kanadu na farmu Srećka Ponjavica, a nakon burne svađe napustila je njegovo imanje. No, iznenađenjima tu nije bio kraj. Na završnom tulumu priznala je da se zbližila s australskim farmerom Jackom Vukojom, a ni ta priča nije imala sretan kraj pa se Marijana odlučila ponovno prijaviti u 12. sezonu i svoju sreću konačno pronaći u zagrljaju Hakije Špage, no ni oni nisu potrajali.

Foto: Facebook/RTL

Tko zna, možda se Marijana u nekoj od sljedećih sezona odluči ponovno prijaviti baš kao što je to nekoliko puta činila i njezina suparnica iz 12. sezone, rekorderka Ines Petrić koja je do sada čak pet puta sudjelovala u showu. Prošle sezone bila je na imanju kod Hakije, a prije toga njezin je odabranik bio Jack Vukoja iz Australije.

Foto: Davor Višnjić/Pixsell

Jedna od povratnica u show je i simpatična Bahra Zahirović koja se proslavila svojim urnebesnim izjavama.  Prvi put pokušala je osvojiti srce Domina Santra, no čvrsti stavovi i prigovori o njegovu načinu života doveli su do prekida “zbog sanitarnog čvora”. Nakon toga sreću je pokušala naći kod Valtera Krastića u Istri. Bahra i Valter ostali su bliski i nakon showa. Posebno ih je zbližilo romantično putovanje. – Ono je bilo okidač jer smo se mogli bolje upoznati. Malo sam uspjela Valtera otvoriti da bolje komunicira i da se više družimo. Puno smo razgovarali, a ja sam svojim pristupom prema njemu pokušala ostvariti da se on opusti. Priznao mi je da je u prošlosti imao neka negativna iskustva što se tiče žena, opekao se nekoliko puta i zato se ponekad malo drži na distanci – kazala je Bahra i dodala da će uvijek ostati dobri prijatelji ako i ne dođe do nekih većih iskrica.

Foto: RTL

Status kultne ličnosti u showu “Ljubav je na selu” prije udaje stekla je i Nevenka Bekavac. Iako je ljubav s farmerima pokušala pronaći nekoliko puta, sreća joj se osmjehnula daleko od televizijskih ekrana. U travnju 2017. godine Nevenka se udala za Sinjanina Zvonu Petričevića s kojim je ubrzo dobila i sina Stjepana. U emisiji je dva puta sudjelovala i njezina vjenčana kuma Vita Maslačak koja se u prošloj sezoni predstavila kao Ivanka Milutinović na farmi Josipa Tratnjaka.

Foto: Ilustracija/Ivo Cagalj/PIXSELL

Od potrage za ljubavi nije odustala ni Rebecca Schauer. Prije tri godine ljubav je pokušala pronaći na imanju Danijela Koprivnjaka, no to joj nije pošlo za rukom. Baš kao ni godinu poslije kada je bila jedna od odabranica farmera Alojza Kanceljaka Lojzeka. Nakon neuspjeha treću sreću 25-godišnja Zagrepčanka u prošloj je sezoni potražila i imanju 10 godina starijeg Dragana Ljiljaka u Velikom Obljaju. Ona joj se ni ondje nažalost nije osmjehnula pa nije isključena mogućnost da Rebeccu ponovno vidimo u showu u nekoj od sljedećih sezona.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije