Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
humanost

Doris Dragović: Odazvala sam se kao čovjek koji vidi tuđu patnju

Doris Dragović
Pixsell
27.03.2012.
u 22:00

Humanitarna akcija \"Mojih pet za tvoje tri\" održat će se u Splitu i za cilj ima pomoći roditeljima i djeci s teškoćama u razvoju

Svaki roditelj zdravog djeteta može zahvaljivati Bogu da je tako, a ja sam se akciji "Mojih pet za tvoje tri" odazvala kao čovjek koji želi čuti tuđe probleme. Nitko tko to nije osjetio ne može znati kolika je drama tih roditelja – rekla je Doris Dragović, koja će 17. travnja zapjevati u Splitu na velikoj humanitarnoj akciji.

Veliki križ

Splitski hotel Le Méridien Lav u suradnji s UNICEF-om organizira humanitarnu gala večeru za pomoć roditeljima i najmlađoj djeci s teškoćama u razvoju za pravodobnu potporu i ohrabrenje u prvim godinama života. Osim Doris, doći će Oliver Dragojević, Tedi Spalato, Zorica Kondža, Meri Cetinić, Petar Grašo, Luky, Marko Pecotić te UNICEF-ovi ambasadori Zlatan Stipišić Gibonni i Slaven Bilić.

– Velik je to križ koji nose i roditelji i djeca. Tiho se bore za svaki korak naprijed. Boli me što je tako i poštujem njihovu muku. Ne mogu učiniti puno, ali bit ću sretna ako naše okupljanje bude samo kap u njihovu napretku – dodala je Meri.

Tri puta više ljubavi

Prije nego što je ušla na estradu željela se brinuti o njima.– Kao mlada djevojka mislila sam raditi baš s takvom djecom. Triput više ljubavi, pažnje, brige trebaju od ostale djece – rekla je Meri.– Kao čovjek morate prepoznati i pomoći – kaže Doris Dragović. Smatra da su riječi "baš si čovjek" najveći kompliment koji se nekome može dati.

Komentara 2

JU
JurinM
23:29 27.03.2012.

Doris, koliko si imala dobrotvornih koncerata u Srbiji? Kad se trebaju skupljati novci, onda se prave koncerti u Hrvatskoj, a trose negdje drugo!

ML
marko leko
15:22 28.03.2012.

Doris je uvjek bila humanitarka i velika joj hvala na tome.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije