Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Doris Dragović: Odazvala sam se kao čovjek koji vidi tuđu patnju

Humanitarna akcija \"Mojih pet za tvoje tri\" održat će se u Splitu i za cilj ima pomoći roditeljima i djeci s teškoćama u razvoju
27. ožujka 2012. u 22:00 2 komentara 17 prikaza
Doris Dragović
Foto: Pixsell

Svaki roditelj zdravog djeteta može zahvaljivati Bogu da je tako, a ja sam se akciji "Mojih pet za tvoje tri" odazvala kao čovjek koji želi čuti tuđe probleme. Nitko tko to nije osjetio ne može znati kolika je drama tih roditelja – rekla je Doris Dragović, koja će 17. travnja zapjevati u Splitu na velikoj humanitarnoj akciji.

Veliki križ

Splitski hotel Le Méridien Lav u suradnji s UNICEF-om organizira humanitarnu gala večeru za pomoć roditeljima i najmlađoj djeci s teškoćama u razvoju za pravodobnu potporu i ohrabrenje u prvim godinama života. Osim Doris, doći će Oliver Dragojević, Tedi Spalato, Zorica Kondža, Meri Cetinić, Petar Grašo, Luky, Marko Pecotić te UNICEF-ovi ambasadori Zlatan Stipišić Gibonni i Slaven Bilić.

– Velik je to križ koji nose i roditelji i djeca. Tiho se bore za svaki korak naprijed. Boli me što je tako i poštujem njihovu muku. Ne mogu učiniti puno, ali bit ću sretna ako naše okupljanje bude samo kap u njihovu napretku – dodala je Meri.

Tri puta više ljubavi

Prije nego što je ušla na estradu željela se brinuti o njima.– Kao mlada djevojka mislila sam raditi baš s takvom djecom. Triput više ljubavi, pažnje, brige trebaju od ostale djece – rekla je Meri.– Kao čovjek morate prepoznati i pomoći – kaže Doris Dragović. Smatra da su riječi "baš si čovjek" najveći kompliment koji se nekome može dati.

EU fondovi Bjelovar
PRIJAVITE SE
Konferencija o atraktivnim mjerama za razvoj poduzetništva
Kupovina
KVIZ
Otkrij svoj shopping personality
  • JurinM:

    Doris, koliko si imala dobrotvornih koncerata u Srbiji? Kad se trebaju skupljati novci, onda se prave koncerti u Hrvatskoj, a trose negdje drugo!

  • marko leko:

    Doris je uvjek bila humanitarka i velika joj hvala na tome.