Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija obitelji

Doloresina majka nezadovoljna: 'Zadovoljštinu ću potražiti u posebnom parničnom postupku'

alma petrović
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
16.02.2015.
u 12:10

Lambašin otac Đino na izricanju presude nije se pojavio zbog lošeg psihičkog i fizičkog stanja.

Izricanju presude Stojanu Matavulju u Slavonskom Brodu nazočila je i majka pokojne Dolores Lambaše Alma Petrović koja je bila nezadovoljna cijelim razvojem događaja i presudom.

– Činjenica da Matavulj nije htio odgovarati na moja pitanja govori da me se boji jer zna da mi je poznato mnogo toga oko same nesreće – kazala je Petrović i dodala kako će svoju zadovoljštinu potražiti u posebnom parničnom postupku.

Doloresin otac Đino Lambaša nije bio prisutan na izricanju presude, a njegov opunomoćenik Krešimir Škarica obrazložio je to lošim psihičkim, fizičkim i emocionalnim stanjem svog klijenta zbog čega je molio da se pročita njegov prijašnji iskaz koji je dao Šibenskom općinskom državnom odvjetništvu.

Tužiteljstvo i obrana poručili su kako će se o eventualnoj žalbi izjasniti tek nakon što detaljno prouče presudu .

>>Izrečena presuda Stojanu Matavulju za nesreću u kojoj je poginula Dolores Lambaša

>>'Teško se pomiriti s time da njezina smijeha više nema'

Komentara 9

Avatar eli974
eli974
13:49 16.02.2015.

da je vozio N.N. u javnosti dobio bi 5 godina i kako ljudi da nakon ovoga i Tome Horvatincica da vjeruju u sudstvo!

GO
gogs0302
14:19 16.02.2015.

Koji roditelj bi bio zadovoljan tom sramotnom presudom? Naši suci su puni samilosti prema vozačima/naročito poznatim i bogatim/, koji su nekoj osobi oduzeli pravo na život, a životi ubijenih im ništa ne znače. Dug je popis pijanih i neodgovornih vozača koji su se izvukli s uvjetnim ili kaznama ispod zak.min. npr.Mačešić/one2play/, Leko, Lovrićka, Horvatinčić...

JA
ja123pao
13:42 16.02.2015.

ogulit ga, kad sud nije sudio pošteno i prema zakonu (koji vrijedi za sve hrvate). tražiti naknadu štete.za roditelje 220.000,00 kuna , za djete 220.000,00kuna. neće vratiti majku i kćerku ali bi djetetu olakšalo život i školovanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije