Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BB romansa

Darko priznao Big Brotheru da je zaljubljen u Tinu

big brother
Foto: Screenshot/RTL
1/6
05.10.2015.
u 14:51

Otkrio je da je ona tip djevojke za njega, ali ovdje nema priliku za takvu ljubav

Dok se neki u Big Brother kući svađaju, drugi se pak, vole! Tako je Darko napokon priznao Big Brotheru da je zaljubljen u Tinu.

Naime, otišao je u ispovjedaonicu gdje je odlučio olakšati dušu i pričati o Tini. Otkrio je da je ona tip djevojke za njega, ali ovdje nema priliku za takvu ljubav. Također, sav razdragan otkriva Big Brotheru da bi on želio voljeti Tinu i biti voljen te da svaki put kad je vidi, ona mu izmami osmjeh.

Otkriva Big Brotheru da mu se na licu odmah vidi kad je zaljubljen! No, nije samo Big Brotheru otkrio što osjeća prema Tini. Dok su on i Tina bili sami u spavaćoj sobi rekao joj je da mu je drago što je ona u Kući i da s njom može podijeliti svoje emocije. Također, otkrio joj je da bi joj rado uvijek prišao, ali ne smije jer ne zna kako će ona reagirati, naročito kada je u nekim, kako kaže, raspravama.

Tina ga je na to ohrabrila i rekla da to što je ona u raspravama nema veze s njim da će ona s njim uvijek normalno razgovarati. Hoće li Tina saznati što je sve Darko rekao o njoj u ispovjedaonici te kako će se razvijati njihova veza, ne propustite pogledati u dnevnim emisijama Big Brothera, svakim danom od 21.10 sati, na RTL-u.

>>Vasićima prekipjelo: Napali Steffani i Ervina zbog intimnih odnosa pred drugim stanarima

>>Stanarke kuće ne podnose Gorana, Barbara će 'puknuti' na njega

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije