Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLES SA ZVIJEZDAMA Iz showa ispali Daniela i Nicolas

Daniela: Iz showa odlazim bez gorčine

14.12.2008.
u 18:08

Suprotno očekivanjima da će, sudeći po najboljim ocjenama žirija za otplesani engleski valcer i passodoble, u finale HTV-ova showa “Ples sa zvijezdama” ući voditeljica Daniela Trbović i Nicolas Quesnoit, dogodio se pravi dramaturški preokret. Po procjeni struke najbolji, Daniela i Nicolas, “otplesali” su iz showa, a u finale idu Zlata Mück i Ištvan Varga te Ana Herceg i Mario Valentić.

Sve je čisto i jasno
Gledatelje i žiri Daniela Trbović oborila je iznimnim plesnim talentom, ali i skladnim izgledom nogu, a svojoj uobičajenoj britkosti dodala i malo ženstvenog šarma. Kako se kamerama ne može lagati, jasno je bilo vidljivo iznenađenje na njenu licu kada je doznala da joj izmiče finale, no hrabro je podnijela poraz, a dan poslije “izgubljene bitke” osjeća se odlično.

– Imam lijepu frizuru nakon one plesne pundže i jako sam sretna – u svom sarkastičnom stilu rekla je Daniela te nastavila:

– Bilo je zabavno i puno sam naučila i to je najvažnije, a sve ostalo je stvar ukusa. Postoje kompetentne osobe koje procjenjuju tko je najbolji, a Nicolas i ja smo petu emisiju za redom najbolje ocijenjeni, i to mi je jako važno pa odlazim bez gorčine. Bilo bi mi puno teže da sam loše otplesala i ušla u finale nego izašla s najboljim ocjenama. Ovako je sve čisto i jasno – kaže Daniela. U show je ušla iz ljubavi prema glazbi i plesu, a ne kako bi stjecala popularnost što nije propustila napomenuti.

Zadovoljen ego
– Vodim emisiju koju svaki dan gleda nekoliko stotina tisuća ljudi, ako ne i više, i imam puno utakmica u nogama pa je moj ego zadovoljen – šaljiva je Trbovićka.

Kada je u pitanju finale smatra da je sve moguće i ne želi ništa prognozirati

– Svojim kolegama u finalu držim fige. Glasovat neću za nikoga jer moja su obitelj i prijatelji već dovoljno novca potrošili glasajući za mene pa je vrijeme za štednju – vrckasto je zaključila.



Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije