Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Antonija i Škoro postaju novi voditeljski hit?

TV Bingo
Foto: PR FOTO
1/3
PR
Autor
PR članak
29.09.2014.
u 08:15

Prošlog ponedjeljka gledatelji RTL televizije vidjeli su prvu emisiju 'Uhvati Bingo ritam', još jedan zajednički projekt s Hrvatskom Lutrijom. Cjelovečernji natjecateljski show vode Antonija Blaće i Miroslav Škoro, a napetost iščekivanja milijunskih iznosa TV Bingo igara uklopljeno je u mnoštvo zabave, glazbe, igara i humora briljantnog voditeljskog para.

Osim novog formata emisije i igara za natjecatelje u publici poput 'Koja je ovo pjesma', 'Dovrši stih' ili 'Slovom do hita', novost za sve igrače Binga je i nova igra 'Bingo 24 od 75', a riječ je o još jednoj igri u kojoj igrači mogu osvojiti milijunske dobitke.

I dalje svi gledatelji pred malim ekranima, bez obzira jesu li odigrali Bingo, mogu sudjelovati u nagradnoj igri i osvojiti novčane nagrade tako da će uz zabavu, glazbu, igre i TV Bingo svaki od igrača i gledatelja pronaći nešto za sebe. Emisija 'Uhvati Bingo ritam' prikazuje se uživo svaki ponedjeljak od 21 sat na RTL televiziji, a Bingo igre uz koje raste adrenalin pred TV ekranom možete odigrati na prodajnim mjestima Hrvatske Lutrije i ovlaštenih partnera.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?