Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubojit pogled

Angelina Jolie zastrašujuća kao zlobnica

angelina
Foto: Disney
1/2
13.11.2013.
u 18:06

Lijepa je glumica utjelovila glavnu negativku Trnoružice – Zlu vilu, kao prava diva i glavna zvijezda filma

Angelina Jolie glavna je zvijezda novog Disneyeva filma "Maleficent", ali ovaj put glavna je negativka – Zla vila. Priča o Trnoružici ispričana je iz kuta Ljubavnice zla, no na neki je način riječ o obiteljskom filmu jer se u njemu pojavljuje i Angelinina petogodišnja kći Vivienne, koju vidimo i u upravo objavljenom traileru.

Kad odraste, Uspavanu ljepoticu utjelovljuje Elle Fanning. Film prati događaje zbog kojih je srce Zle vile otvrdnulo, zbog čega je proklela Trnoružicu dok je još bila dijete.

– Nije riječ o anti-princezi nego se prvi put pobliže gleda ova epska žena. Nadam se da ćete na kraju vidjeti ženu koja je sposobna za mnoge stvari, a zato što se agresivno brani, ne znači da nema druge, toplije kvalitete – rekla je Jolie, koja kao Zla vila izgleda maestralno i vrlo zastrašujuće s ubojitim smaragdnim pogledom.

>>Vjenčanje za Božić, Angelina nerado potpisala predbračni

>>Angelina Jolie: Da nisam glumica, organizirala bih pogrebe

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije