Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobično priznanje

Angelina Jolie: Da nisam glumica, organizirala bih pogrebe

angelina jolie
pixsell, arhivska fotografija
28.11.2011.
u 17:00

Nakon bolne djedove smrti, Angelina Jolie obećala je sebi da će, ako ne uspije u Hollywoodu, organizirati posljednje ispraćaje

Život Angeline Jolie poput Pandorine je kutije, javnost nikad ne zna kojom bi zanimljivom informacijom slavna glumica mogla iznenaditi. Nakon što je u posljednjem TV intervjuu u emisiji ''60 minutes'' priznala da se smatra sretnicom jer je preživjela mračnu mladost, Angie je otkrila još jedan detalj iz svoje prošlosti. Da se kojim slučajem nije proslavila kao glumica, danas bi se bavila organizacijom pogreba.

– Znam da to zvuči kao ekscentrična i mračna ideja, ali ja ne razmišljam tako. Kad sam izgubila djeda, shvatila sam koliko je važno oprostiti se od voljene osobe na pravi i poseban način. Ljudi na tom polju griješe, htjela sam to ispraviti. No dogodila se gluma. Da nije, danas bih organizirala pogrebe, to bi bio moj put – priznaje Angelina.

Osoba s čijim se gubitkom i danas teško nosi jest njezina majka Marcheline Bertrand, koja je, kaže, u njezinu životu bila pravo blaženstvo.

– Moja je majka svoj život posvetila djeci, nije imala svoju karijeru i privatni život, sve je bilo podređeno meni i bratu. Nikad neću biti tako dobra poput nje. Bila je najnježnije i najvelikodušnije biće u mom životu. Čista dobrota! – ispričala je Jolie u suzama, dodavši da je zahvaljujući majčinoj ljubavi i razumijevanju i sama postala dobar roditelj svojoj djeci.

– Brad i ja nikad ne radimo u isto vrijeme. Uživam u svom poslu, ali ipak mi je najdraže biti kod kuće s djecom. Bilo bi lakše stalno snimati filmove i djecu prepustiti dadiljama, no to nije moj način – objašnjava Angelina koju sredinom prosinca očekuje premijera redateljskog prvijenca "U zemlji krvi i meda".

– Režirati film o ratu u Bosni bila je luda ideja, svi to misle – priznala je.

Ključne riječi

Komentara 4

PO
Pomeja
06:27 29.11.2011.

Sunce lijepo, da nisi glumica- nitko nebi za tebe znao ,niti bi bio zainteresiran za tvoje org.sposobnosti.

MA
Maroje2312
11:31 29.11.2011.

Nisam ljubitelj njezinih filmova. Mislim da je pomalo nastrana.

LK
Lopovi_KRADEze
15:57 29.11.2011.

LIJEPA, prelijepa, PAMETNA i pomalo ekscentricna - Angelina je ZAKON !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije