Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvala prijatelje

Anđelka kod Joksimovićeve supruge: Digla sam uzbunu jer mi je muž nestao

Anđelka Prpić
Foto: Instagram
1/4
12.04.2018.
u 13:21

Glumica je ispričala kako je prije dolaska u emisiju Jovane Joksimović bila uvjerena kako joj supruga nema jer ga u pola šest kad se ustala nije primijetila u krevetu.

Glumica Anđelka Prpić, koju je naša televizijska publika upoznala u humorističnoj seriji "Andrija i Anđelka", gostovala je u jutarnjoj emisiji koju vodi Jovana Joksimović, supruga pjevača Željka Joksimovića.

Emisija se snimala rano ujutro zbog čega se glumica, koja nije baš ranoranilac, morala ustati zorom.

Čim je došla u emisiju, Jovani i njenom suvoditelju Srđanu rekla je kako ih smatra herojima jer svaki dan ustaju tako rano i odmah je ispričala kakava joj se blamaža dogodila prije gostovanja u emisiji.

 

 

– Bila sam napeta da ne zakasnim i da ne zaspim. Kad sam se probudila, digla sam paniku jer nisam vidjela muža u krevetu. Pitala sam se kako to da još nije stigao kući, a probudila sam se u pola šest, što se inače ne događa. Odmah sam zvala prijatelje s kojima je bio večer prije da vidim što se događa i gdje mi je muž. Bila sam uvjerena kako je pokraj mene jutros bio moj sin i kad sam se vratila u sobu, shvatila sam da je suprug cijelo vrijeme spavao uz mene – kroz smijeh je ispričala glumica. 

Anđelka Prpić
1/11

Komentara 6

WE
westsouth
20:18 12.04.2018.

Andja mmmmm

Avatar Dalmacija
Dalmacija
15:40 12.04.2018.

Baš zanimljiva priča.

DI
Direkt
02:30 13.04.2018.

Sjajne. Obe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije