Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glavni menadžer Netsa

Bojan Bogdanovič je tek zagrebao ono što bi mogao biti

09.08.2016., Rio de Janeiro - Olimpijske igre Rio 2016. Kosarkaska utakmica, 2. kolo, skupina B, Hrvatska - Argentina.  Bojan Bogdanovic.  Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/8
11.08.2016.
u 14:25

– Bojan je vjerojatno razočaran ishodom te utakmice, no ja sam zadovoljan što ga vidim u dobroj formi – kaže Sean Marks

Premda vrlo dobro zna njegove mogućnosti, Sean Marks, glavni menadžer Brooklyn Netsa, nije propustio priliku pogledati svog igrača Bojana Bogdanovića i na djelu u dresu hrvatske reprezentacije.

Marks se s Bojanom sreo neposredno nakon utakmice u kojoj je on zabio 18 koševa Argentincima, a prije toga ponešto je kazao i hrvatskim novinarima.

– Bojan je vjerojatno razočaran ishodom te utakmice, no ja sam zadovoljan što ga vidim u dobroj formi.

Na pitanje kakvi su planovi Netsa s Bojanom, Marks se nije htio puno izjašnjavati.

– To vam je već pitanje za stručni stožer. Mi od Bojana puno očekujemo i to s pravom s obzirom na ono što sam vidio otkako sam preuzeo ovaj posao. Jer, meni se čini da je on zagrebao tek površinu onoga koliko bi dobar igrač on mogao biti. Za njega će ovo biti uzbudljivo vrijeme, biti u novom sustavu igre, novom režimu s novim trenerom.

Vidite li ga u budućnosti kao igrača koji će biti prva napadačka opcija vaše momčadi?

– Ono što mi želimo s novim trenerom Kennyjem Atkinsonom jest da nam lopta jako dobro ide, nešto poput onoga što njeguju Spursi za koje sam igrao i u kojima sam surađivao s Greggom Popovichem. Želimo igru sa što više onih dodavanja koja stvaraju višak, a u takvoj filozofiji Bojan bi trebao doći do izražaja jer on je igrač koji svojim šuterskim sposobnostima može raširiti reket. No isto tako, a pokazao je to i u dresu vaše reprezentacije, on može zabiti i iz prodora.

Šef je očito zadovoljan onim što vidi od Bojana u majici s hrvatskim grbom. 

Komentara 2

BR
Branko102
16:53 11.08.2016.

Bojan je po oba roditelja Hrvat baš kao što su najpoznatiji slovenski igrači,Janez Ibrahimović,Mujo Peterle,Mevludin Janša i Mehmedalija Verbotnik ,pravi Slovenci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije