Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na službenoj stranici

Barcelona potvrdila: Halilović potpisuje za 2,2 milijuna eura

Alen Halilović
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
1/2
27.03.2014.
u 13:53

Na klupskoj stranici Barce navijačima je predstavljen Halilović za kojeg se navodi kako je sa samo 16 godina debitirao za Dinamo te kako je prvi susret u Ligi prvaka odigrao protiv PSG-a

Transfer Alena Halilovića u Barcelonu gotova je stvar, a nakon što ga je potvrdio GNK Dinamo, službena potvrda objavljena je i na stranicama katalonskog kluba.

"FC Barcelona postigla je dogovor s Dinamom iz Zagreba oko transfera Alena Halilovića koji u naš klub dolazi za iznos od 2,2 milijuna eura. Ipak, taj se iznos može povećati, ovisno o njegovim nastupima za prvu momčad. Igrač koji će u lipnju napuniti 18 godina prvo će igrati za Barcelonu B, a potpisao je na pet godina."

Na klupskoj stranici Barce navijačima je predstavljen Halilović za kojeg se navodi kako je sa samo 16 godina debitirao za Dinamo te kako je prvi susret u Ligi prvaka odigrao protiv PSG-a. Također se navodi da je u lipnju 2013. godine zaigrao za hrvatsku reprezentaciju protiv Portugala i postao najmlađi debitant u povijesti.

>>Halilović i službeno u Barceloni: Počašćen sam što ću dobiti takvu priliku

Foto: Screenshot/FC Barcelona

(Foto: Screenshot Barcelona)

Komentara 14

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
16:09 27.03.2014.

Dakle Alen Bieber Halilović prodan za dvostruko manje novca nego stoper Jedvaj u Romu. Nije ni Tata Zdravko što je nekad bio...

ŠK
škafiškafnjak
14:38 27.03.2014.

2,2 pa toliko ja vrijedim više nejde ni prodaja što je jedino do sad donekle štimalo.Nešto je trulo u drzavi Danskoj!

GI
gismund
14:23 27.03.2014.

ako ga je dinamo prodao za siću od 2,2 mil.EUR onda nisu normalni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije