Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Grčka protiv ostatka svijeta"

Final Fight Championship se vraća u Atenu s još impresivnijim borilačkim spektaklom!

FFC
Foto: Promo
1/3
07.03.2017.
u 10:55

Uključite se u nagradni natječaj jer možete osvojiti 5x FFC majica i 10x tromjesečnih pretplata za besplatno gledanje Fight Channel Worlda na fightchanneltv.com

Godinu dana nakon izuzetno uspješnog debija u Grčkoj (FFC 22), najmoćnija europska borilačka promocija Final Fight Championship se vraća u Atenu s još jačim popisom borbi i još impresivnijim borilačkim spektaklom. FFC 28 će se održati 11. ožujka u grčkoj prijestolnici, a sadržavat će 6 vrhunskih mečeva u kick boksing dijelu i 6 okršaja u slobodnoj borbi. Čak 3 dvoboja za ulog će imati pojas FFC prvaka što ovu priredbu čini jednom od najkvalitetnijih u povijesti FFC organizacije. Najbolji naziv za ono što će gledatelji doživjeti te večeri u Galatsi Olympic areni jest "Grčka protiv ostatka svijeta".

Prva priredba koju je FFC održao u Grčkoj u veljači 2016. je od strane domaćih medija jednoglasno ocjenjena najboljom u povijesti te zemlje. MMA debi Robina Van Roosmalena zaintrigirao je i čitavu svjetsku borilačku javnost, a nevjerojatna noć nokauta je pojačala ionako sjajan dojam priredbe na kojoj smo gledali neka od najvećih europskih borilačkih imena. Godinu dana kasnije Final Fight Championship se odlučio vratiti u Atenu, a ljestvica je podignuta još nekoliko stepenica više u svakom smislu. Gledateljima je zajamčen još kvalitetniji popis borilačkih zvijezda, još intrigantniji "match upovi" i još impresivnija produkcija koja je FFC priredbama donijela kultni status u svjetskim razmjerima.

Jedna borilačka večer, dva odvojena borilačka spektakla i našto najbolje što je Grčka imala prilike vidjeti od gladijatora modernog doba. FFC 28 "Grčka protiv ostatka svijeta" je nešto što se ne propušta!

Izravni prijenos FFC 28 priredbe iz Grčke, kao i sve dosadašnje FFC priredbe mogu se pratiti na Fight Channel World HD kanalu na sljedećim platformamama u Hrvatskoj: MaxTV, B.net, VIP TV i Optima.
Sestrinski kanal Fight Chanela, Fight Channel World HD, je internacionalni kanal u HD kvaliteti na engleskom jeziku koji nudi vrhunske promocije i brendove iz MMA i kickboxing svijeta, poput FFC, KSW, RFA, GFC, SuperKombat, Yokkao.
Fight Channel World moguće je pratiti i putem online video servisa dostupnog u cijelome svijetu 0-24h na web adresi FightChannelTV.com

 

Uključite se u nagradni natječaj do 14. ožujka u podne kada biramo 15 najkreativnijih odgovora na pitanje ''Što za Vas predstavlja FFC?''.

Dobitnici su:

5 x majica:
Siniša Serdar
Nevia Korpar
Jelena Cvijić
Dragan Jakić
Zdenko Knezić

Pretplata:
Ingrid Haraminčić
Sead Hajdarbegovic
Ivana Biskup
Zoran Oklobdžija
Domagoj Stanić
Marijan Kemenović
Danijel Krezić
Željko Jurić
Valter Srdoč
Dalibor Gelender

Čestitamo!

Želite prijaviti greške?