Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
korisne informacije

Žene otkrile: Ovih šest ‘neseksi’ stvari žele od muškaraca u krevetu!

Shutterstock
17.01.2023.
u 21:35

Većina muškaraca voli dobiti informacije o tome što žene žele u krevetu

Većina muškaraca voli dobiti informacije o tome što žene žele u krevetu kako bi znali što im odgovara i što rade dobro ili pogrešno. Osim toga, žene koje svom partneru daju informacije o tome što vole ili ne vole u krevetu, imat će bolje sveukupno seksualno iskustvo. No, ponekad žene ne žele samo 'seksualne' stvari. Ovo je 6 'neseksi' stvari koje žene žele u krevetu, piše Your Tango.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Žele da muškarac preuzime kontrolu

Mnoge žene su previše sramežljive da bi to priznale, ali zapravo žele muškarca koji preuzima kontrolu u krevetu.

- Većina žena koje se osjećaju kao da su izvršne direktorice svoje kuće ne žele biti i izvršne direktorice spavaće sobe. Naravno, ako je žena dominantnija u krevetu, to ćete već znati, jer po definiciji ona će se ponašati na taj način - objasnila je klinička psihologinja Samantha Rodman Whiten.

Dominacija može značiti bilo što, od muškarca koji izravno izražava svoju želju, jer žene vole muškarce koji otvoreno govore koliko ih žele, do potpunog dominantnog ponašanja u stilu BDSM-a.

- Moje osnovno pravilo za muške klijente je da nastave povećavati način na koji se ponašaju dominantno u krevetu sve dok se ne pojavi bilo kakva pritužba - rekla je stručnjakinja.

Žene je društvo treniralo da ne izražavaju nikakvo neodobravanje seksualnih tehnika muških partnera. To može dovesti do toga da mnogi muškarci kažu kako su sigurni da njihove žene ne bi bile zainteresirane čak ni za umjereno grubu seksualnu igru, a pokazalo se da njihove žene ne samo da vole to, već su vrlo zainteresirane i uzbuđene te cijene što je to uvedeno bez da su same morale pokrenuti zahtjev za isto. Naravno, ako žena nije sklona ovoj ideji, treba je pustiti. Najvažniji su pristanak i zajedničko uživanje u seksualnom životu.

Jutarnji ili popodnevni seks

Mnoge su žene do kraja dana toliko iscrpljene da im je seks zadnja stvar na umu. Zapravo, mnogim ženama se u to vrijeme čak i gadi seks, budući da im je razina testosterona na najnižoj razini u danu. Testosteron je na vrhuncu ujutro i za muškarce i za žene pa je to idealno vrijeme za seks. Ako je žena zabrinuta zbog djece ujutro, postavite i koristite bravu na vratima i počnite rano učiti djecu da kada su vrata zatvorena ili zaključana, mama i tata mogu biti zauzeti ili žele provesti vrijeme sami i dajte im konkretnu alternativu što da rade, poput odlaska u dnevni boravak i gledanja televizije dok ne dođete do njih.

Popodnevni seks još je jedna odlična opcija za žene koje su noću preumorne. Ako imate fleksibilan raspored i možete se dogovoriti da radite od kuće, ovo je prekrasan način da budete blizu, bez iscrpljenosti ili ometanja djece. Ako ste zabrinuti zbog svjetla, navucite rolete, nosite donje rublje i shvatite da je većina muškaraca toliko uzbuđena golom ženom da im ne pada na pamet da popisuju vaše navodne fizičke nedostatke. 

Masaža

Većina žena ne može imati seks kada su pod stresom, za razliku od muškaraca koji često imaju seks kako bi se osjećali manje pod stresom. Za većinu žena, trljanje leđa ili stopala najbolji je način opuštanja. Ovo će djelovati samo ako je muškarac stvarno dobar u masaži i ako to radi dulje od 10 minuta. Mnoge žene neće tražiti masažu, a također, masažu povezuju s 5-minutnim površnim trljanjem leđa koje dovodi do seksualne želje.

Ironija je u tome što bi nakon dobre masaže mnoge žene same krenule u seks, ali muškarac to nikad neće znati jer prestanu nakon 5 minuta, a njihova žena je toliko frustrirana da se jednostavno potpuno isključi. 

Više razgovora ili manje razgovora

Postoji mnogo žena koje uzbuđuju razgovori u krevetu, ali muškarci misle da one osjećaju suprotno jer ne govore stvari koje uzbuđuju njihove žene. Također, neke žene vole razgovor kao dio predigre, ali im može odvlačiti pažnju kada su bliže orgazmu.

Ako želite znati što žena voli, možete je pitati. Bolji pristup je zamoliti je da pronađe erotsku priču koja je uzbuđuje i podijeli je s vama. Ako je žena vrlo verbalna, inteligentna i voli čitati i razgovarati, onda je vjerojatno da postoji neka vrsta razgovora u krevetu koja bi je uzbudila i poboljšala njezino iskustvo.  Općenito, kao i sa svime u krevetu, kako se žene više uzbuđuju, manje su sputane, tako da ista žena kojoj se gadi to što ste rekli nešto seksualno u kuhinji dok ona kuha večeru može reagirati drugačije na isto nakon 20 minuta predigre.

S druge strane, postoje one kojima je potrebna razrađena fantazija, ili barem montaža erotskih slika, u glavama kako bi se uzbudile ili doživjele orgazam, a kada razgovarate to im remeti misli i iritira ih.

Žele bolje i raznovrsnije seksualne tehnike

Društvo je nažalost većinu žena naučilo da ne kritiziraju muškarce. Mnogim ženama je jednostavno previše neugodno i boje se da će previše povrijediti muškarca. Stoga mnoge žene imaju stvarno specifične stvari koje žele više ili manje, ili koje mrze, ali muškarac ne dobiva tu neprocjenjivu povratnu informaciju, već umjesto toga žena postaje sve više i više više razočarana i na kraju se to sve reflektira i na seks.

Ako ste muškarac, bilo da ste s partnericom 20 dana ili 20 godina, zamolite je u krevetu, da vam pokaže kako da joj pružite orgazam, da vam pokaže kako da dodirujete njeno tijelo u predigri i da vam pokaže kako je poljubiti. Nemojte je pitati što radite krivo, jer vam neće iskreno reći.Ako joj kažete, otvorenog uma, iskrene znatiželje i seksualnog interesa, da vam pokaže što da joj radite, tada će vam mnoge to i pokazati.

Na isti način, mnogim ženama je dosadno da joj muškarac radi iste stvari da bi doživjele orgazam koje radi već 10 godina, otkako je naučio kako joj ugoditi. Probajte druge stvari, dodirujte druge dijelove tijela ili je zamolite da radi nove stvari za vas. Ako ste usredotočeni na nju, sigurni u svoje prijedloge ili pokušaje novih aktivnosti, i ako učinite da se ona osjeća dobro fizički i emocionalno, vaša žena bi mogla reagirati na širi raspon ideja i aktivnosti nego što ste pretpostavili.

Seks kao bijeg od života

Uobičajena tema u životima većine udanih žena u dobi od 30 do 60 godina jest da se osjećaju pod stresom. Seks može biti bijeg od banalnosti i frustracija života, a spavaća soba može biti predah od svega što ženu čini nesretnom ili iritiranom. Da bi se to dogodilo, potrebno je puno emocionalne predigre tijekom dana, koja se nastavlja kroz prvih nekoliko minuta koliko ste navečer zajedno u krevetu.

Ako želite da žena na vas i seks s vama gleda kao na bijeg od života, morate izgraditi pozitivne asocijacije na sebe, seks i spavaću sobu općenito. Dobar prvi korak je pravilo da nema telefona u krevetu.

Također, morate je gledati s ljubavlju i razgovarati s njom puni ljubavi. Tijekom dana možete slati e-poštom ili SMS-om ljubavne i slatke poruke, a možete dodati i malo seksualnosti nakon što se svakodnevno zabavno dopisujete s puno ljubavi. Ako se usredotočite na ženu i učinite da se ona osjeća voljenom i sigurnom te izravno otvorite ideju svoje spavaće sobe kao utočišta i predaha od stresa, za seksualnu i za emocionalnu vezu, mogli biste se iznenaditi koliko je ona spremna za ovu ideju, budući da većina žena ne žudi ni za čim toliko koliko za olakšanjem od stalnih zahtjeva života.

Ljubite li se dovoljno? Evo koliko sekundi poljubac treba trajati za sretan brak...

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije