Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

'Želim priznati suprugi da sam gay i da sam je prevario s vlastitim bratom'

Vjenčani smo tri godine, no više nisam zainteresiran za seksualni život s njom...
17. lipnja 2019. u 20:54 7 komentara 5603 prikaza
Foto: Shutterestock

Moja supruga ima 27 godina, a ja 29. Vjenčani smo tri godine, no više nisam zainteresiran za seksualni život s njom - započinje muškarac koji se požalio kolumnistici Deidre na portalu The Sun.

Majka dvoje djece: 'Suprug me prevario, no njegov preljub spasio nam je brak'

- Njezin brat je gay i ima 32 godine. Idemo zajedno u teretanu, te ga često puta uhvatim kako me promatra u svlačionici. Nakon nekog vremena mi je poslao poruku da sam mu se oduvijek sviđao. Istu večer smo imali seks u njegovoj kući i obojica smo uživali. Želim ostaviti svoju suprugu, no kako da joj kažem da je razlog tome njezin brat? To bi uništilo i nju i čitavu obitelj - nastavio je.

Svađa ŠTO DA RADIM? 'Mojoj supruzi treba osobni prostor već nakon godinu dana braka'

- Odmah se prestanite viđati s njezinim bratom. Recite mu da trebate vremena dok razmislite o svojoj budućnosti. Jeste li uistinu zaljubljeni u njega ili je samo doveo latentne gay osjećaje na površinu? - kazala je Deidre.

Hrvati sve više povećavaju penis bez odlaska pod nož

smoker box
SAVRŠENA AROMA
Nedostaje vam onaj karakterističan miris dimljenja, a ne želite se odreći komfora plinskog roštilja?

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar Jura z bregov
  Jura z bregov:

  Jesenti milu bigulicu, to je zaista prava topla ljudska priča kakvu nama natražnim zatucancima I zadrtim ognjištarima s klerofašističkim natruhama, dakle ološu prvog reda, može ispričati samo moderna, progresivna, liberalna, tolarantna, empatična, inkluzivna i nadasve "kul" čeljad s izvornoga europskog ... prikaži još!g zapada. Sad bjelodano vidimo u kakvom heteroseksualnom paklu živimo mi neuki Hrvati (i drugi građani Hrvatske, da budemo politički korektni), a kako bi nam lijepo bilo kad bismo najurili zakonite žene si i umjesto njih "angažirali" najbliže im muške srodnike. Ali tko da se toga u nas sjeti kad nam iz dana u dana prijeti nezapamćena refašizacija i reustašizacija te se ne stignermo baviti pravim životnim pitanjima?! jJdnostavno nemamo sreće pa to ti je. Moramo pod hitno emigrirati u Irsku.

 • marcel:

  želim da večernji ponovo bude donekle ozbiljna novina a ovakva sranja prepustite 100posto, gloriji i žutilu svake vrste

 • mtintilinic:

  "Suprugi"????