Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMPLICIRANO

'Želim priznati suprugi da sam gay i da sam je prevario s vlastitim bratom'

Foto: Shutterestock
17.06.2019.
u 20:54

Vjenčani smo tri godine, no više nisam zainteresiran za seksualni život s njom...

Moja supruga ima 27 godina, a ja 29. Vjenčani smo tri godine, no više nisam zainteresiran za seksualni život s njom - započinje muškarac koji se požalio kolumnistici Deidre na portalu The Sun.

- Njezin brat je gay i ima 32 godine. Idemo zajedno u teretanu, te ga često puta uhvatim kako me promatra u svlačionici. Nakon nekog vremena mi je poslao poruku da sam mu se oduvijek sviđao. Istu večer smo imali seks u njegovoj kući i obojica smo uživali. Želim ostaviti svoju suprugu, no kako da joj kažem da je razlog tome njezin brat? To bi uništilo i nju i čitavu obitelj - nastavio je.

- Odmah se prestanite viđati s njezinim bratom. Recite mu da trebate vremena dok razmislite o svojoj budućnosti. Jeste li uistinu zaljubljeni u njega ili je samo doveo latentne gay osjećaje na površinu? - kazala je Deidre.

Hrvati sve više povećavaju penis bez odlaska pod nož

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
21:17 17.06.2019.

Jesenti milu bigulicu, to je zaista prava topla ljudska priča kakvu nama natražnim zatucancima I zadrtim ognjištarima s klerofašističkim natruhama, dakle ološu prvog reda, može ispričati samo moderna, progresivna, liberalna, tolarantna, empatična, inkluzivna i nadasve "kul" čeljad s izvornoga europskogg zapada. Sad bjelodano vidimo u kakvom heteroseksualnom paklu živimo mi neuki Hrvati (i drugi građani Hrvatske, da budemo politički korektni), a kako bi nam lijepo bilo kad bismo najurili zakonite žene si i umjesto njih "angažirali" najbliže im muške srodnike. Ali tko da se toga u nas sjeti kad nam iz dana u dana prijeti nezapamćena refašizacija i reustašizacija te se ne stignermo baviti pravim životnim pitanjima?! jJdnostavno nemamo sreće pa to ti je. Moramo pod hitno emigrirati u Irsku.

MA
marcel
21:41 17.06.2019.

želim da večernji ponovo bude donekle ozbiljna novina a ovakva sranja prepustite 100posto, gloriji i žutilu svake vrste

MT
mtintilinic
21:17 17.06.2019.

"Suprugi"????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije