Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nešto drukčije

VIDEO Genijalan način kako narezati lubenicu

Lubenica
Thinkstock
06.07.2017.
u 07:25

Iako možda imate svoj omiljeni način rezanja lubenice, pogledajte video vlogerice Jennifer Jenner koja je ponudila drukčiji pristup

Lubenica je jedna od omiljenijih ljetnih namirnica. 

Neki će je rezati poprijeko, neki uzdužno, a neki na trokute ili kockice. Kako god bilo, svi je služe jednako – dobro rashlađenu. 

Iako možda imate svoj omiljeni način rezanja lubenice, pogledajte video vlogerice Jennifer Jenner koja je ponudila drukčiji pristup i uživajte u slasnom okusu rashlađene lubenice. 

 

Lubenica je bogat izvor hranjivih tvari koje štite srce, sadrži vitamin C i likopen koji im također daje karakterističnu crvenkasto-roza boju. Likopen, uz beta-karoten i vitamin A, pruža snažnu antioksidativnu zaštitu od oštećenja na staničnim strukturama prouzročenih djelovanjem slobodnih radikala.

Komentara 2

OB
ObrenM
09:10 06.07.2017.

Da Linda nije dobila suncanicu?Gdje je video?

Avatar patkovic
patkovic
09:18 06.07.2017.

evo još jedan način što sam vidio od nekih čeških izviđača - odrežu popola i onda kašikama kopaju i jedu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije