Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakva sudbina

Uništili su im prvi spoj, a 40 godina kasnije dogodilo se neočekivano u istom kafiću

spoj
Foto: pixabay
27.10.2017.
u 22:35

Nitko nije mogao ni pomisliti da će se dogoditi gotovo filmski scenarij u kojem se par susreće nanovo nakon 40 godina. Sasvim slučajno. ​​​​​​​

Imala je 16 godina Madeleine Coburn kada je dogovorila spoj sa 6 godina starijim mladićem, Billom Brookmanom, ali na tom se spoju nije pojavila.

Bilo je to 1978. godine, a u Izuzetno strogi stric tada 16-godišnje Madeleine Coburn zabranio je nećakinji taj susret jer mu se nisu sviđali "umjetnički tipovi", piše BBC. 

Nitko nije mogao ni pomisliti da će se dogoditi gotovo filmski scenarij u kojem se par susreće nanovo nakon 40 godina. Sasvim slučajno.

- Bio sam razočaran, ali što je tu je. Nisam očajavao - rekao je Bill za BBC koji u ono vrijeme nije znao zašto je Madeleine otkazala spoj.

Upoznao je drugu djevojku, oženio se i dobio dvoje djece. No taj brak je završio razvodom.  

Sudbinska je bila 2008. godina kada su se ponovno sreli na nekom školskom projektu u Leicesteru. Tu se nije dogodilo ništa specijalno, ali četiri godine poslije Bill je skupio hrabrosti ponovno pitati Madeleine hoće li s njime na piće. Ona je ponovno pristala, kao i davne 1978. godine, ali za razliku od prvog puta, pojavila se u dogovoreno vrijeme na istom mjestu.

- To je bilo jako slatko - rekla je Madeleine.

Bill je radio kao radijski producent i osmislio je da svoju staru/novu ljubav zaprosi u programu uživo na BBC-u. Žena se tada malo ukočila i nije dala nikakv određeni odgovor. Međutim, nekoliko minuta poslije, kad su se mikrofoni ugasili, konačno je rekla 'da'.

- Prije 40 godina nismo se uspjeli naći, ali to ne znači da su nam životi bili lošiji zbog toga. Ovo što nam se sada dogodila je čista sreća - rekao je Madeleine dok je Bill dodao:

- Ruka sudbine je jako čudna, ali na kraju cijele priče želim samo reći - isplatilo se čekati 40 godina!

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
10:37 28.10.2017.

lijepa priča

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije