Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Uništili su im prvi spoj, a 40 godina kasnije dogodilo se neočekivano u istom kafiću

Nitko nije mogao ni pomisliti da će se dogoditi gotovo filmski scenarij u kojem se par susreće nanovo nakon 40 godina. Sasvim slučajno. ​​​​​​​
27. listopada 2017. u 22:35 1 komentara 2819 prikaza
spoj
Foto: Thinkstock

Imala je 16 godina Madeleine Coburn kada je dogovorila spoj sa 6 godina starijim mladićem, Billom Brookmanom, ali na tom se spoju nije pojavila.

Djevojke postale prijateljice nakon propalog spoja s muškarcem genijalno Muškarac je dogovorio spoj na istom mjestu sa 6 žena. Evo što je napravila jedna od njih...

Bilo je to 1978. godine, a u Izuzetno strogi stric tada 16-godišnje Madeleine Coburn zabranio je nećakinji taj susret jer mu se nisu sviđali "umjetnički tipovi", piše BBC. 

Nitko nije mogao ni pomisliti da će se dogoditi gotovo filmski scenarij u kojem se par susreće nanovo nakon 40 godina. Sasvim slučajno.

- Bio sam razočaran, ali što je tu je. Nisam očajavao - rekao je Bill za BBC koji u ono vrijeme nije znao zašto je Madeleine otkazala spoj.

Upoznao je drugu djevojku, oženio se i dobio dvoje djece. No taj brak je završio razvodom.  

Sudbinska je bila 2008. godina kada su se ponovno sreli na nekom školskom projektu u Leicesteru. Tu se nije dogodilo ništa specijalno, ali četiri godine poslije Bill je skupio hrabrosti ponovno pitati Madeleine hoće li s njime na piće. Ona je ponovno pristala, kao i davne 1978. godine, ali za razliku od prvog puta, pojavila se u dogovoreno vrijeme na istom mjestu.

- To je bilo jako slatko - rekla je Madeleine.

Bill je radio kao radijski producent i osmislio je da svoju staru/novu ljubav zaprosi u programu uživo na BBC-u. Žena se tada malo ukočila i nije dala nikakv određeni odgovor. Međutim, nekoliko minuta poslije, kad su se mikrofoni ugasili, konačno je rekla 'da'.

- Prije 40 godina nismo se uspjeli naći, ali to ne znači da su nam životi bili lošiji zbog toga. Ovo što nam se sada dogodila je čista sreća - rekao je Madeleine dok je Bill dodao:

- Ruka sudbine je jako čudna, ali na kraju cijele priče želim samo reći - isplatilo se čekati 40 godina!

Varanje Otkriveno Kakve žene biraju muškarci koji varaju svoje partnerice i gdje ih traže? Izabel Andrijanić Mamila uzdahe Izabel Kovačić u raskošnoj toaleti privukla pozornost na Mamićevoj svadbi Par promjene u zdravlju Imate uspona i padova u braku? Doznajte kako to utječe na vaše srce
Hrvatska rukometna reprezentacija
Jeste li znali?
Zašto bi Kauboji mogli postati Dizelaši i zašto su Crnogorci i Makedonci zapeli za lavove?

A1 izdvaja za Vas