Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

U želji da izgleda kao lutka, podvrgnula se mnogim korekcijama: 'Sve što je neprirodno me privlači'

Imala je samo 11 godina kada je započela s prvom modifikacijom tijela i od tada nije stala.
30. prosinca 2020. u 13:30 1 komentara 937 prikaza
Foto: Instagram

Chiara (19) iz Rima u Italiji imala je brojne modifikacije tijela, od rastezanja ušiju do tetoviranja očnih jabučica, ali onda je shvatila da želi izgledati više ženstveno. Počela je nositi ružičaste stvari, vježbati, uređivati se i šminkati, ali i razmišljati o novim korekcijama, prenosi Daily Star.

Potrošila je 12,5 milijuna kuna na operacije i nije joj dosta: liječnike je tjerala da laju

1 / 7
Sabrina Sabrok

- Moj sadašnji stil inspiriran je ‘razuzdanom Barbie lutkom’. U odnosu na prije, sada nosim više mini suknje i majice s velikim rezovima. Također bih htjela povećati svoje grudi, kako bi bile što veće. Iako su sada u redu veličine, nisu neprirodne. Nisu toliko lijepe kakve bi bile da su umjetne. Sve što je neprirodno privlači me više nego prirodno - ispričala je.

Povećanje grudi ne bi bilo ništa čudno za Chiaru, koja je svoje tijelo počela mijenjati kada je imala samo jedanaest godina. Naime, tada je započela s rastezanjem svojih ušiju, a kada je napunila 16 godina počela je s mnogobrojnim tetovažama. 

- Istetovirala sam svoje oči, lice i prsa. Imam 12 skarifikacija, dva solarna markiranja, piercing na obrazima, čak imam i piercinge na noktima. Moja strast je modifikacija tijela. Moju potrebu za preinakama ne diktira potreba za pažnjom. To je osobna potreba. - otkrila je.

Iako njezin izgled često uzrokuje kritiku ljudi, ona ne planira stati. - Stvari koje radim nikada se neće svidjeti svima. Kada me ljudi osuđuju i nazivaju imenima, nije me dovoljno briga za to i ne smeta me. Meni njihove riječi ne čine nikakvu razliku. Sve što radim, radim za sebe, a ne za druge. Ovo je moj način da pokažem svoju istinsku sebe - zaključila je Chiara.

Ema (16) je najmlađa kapetanica šahovske ekipe u Hrvatskoj: “Serija Damin gambit popularizirala je šah.”

postavila rekord Ima najduže nokte na svijetu, a sada ih želi prodati za 300 tisuća kuna: 'Smetaju mi u svakodnevnom životu' A1 DONOSI A1 Evo koje kompanije posluju održivo: od rješenja za pametne gradove do prvog investicijskog fonda za održiva ulaganja Umjetna inteligencija ŠKOLA BUDUĆNOSTI Jeste li znali da roboti imaju pravo na državljanstvo?
pojavio se i lažni
Goga se obratila javnosti: 'Dogodilo se nešto nemoguće, blokirali su moj račun, ne mogu ništa više'
JUBIZOL
Energetski štedljiva kuća
Veliki vodič - zbog ovih kvalitetnih fasada godišnje možete uštedjeti i do dvije hrvatske plaće
  • Avatar Cornelius
    Cornelius:

    Što si veća bud... i idio... to ti ovakvi mediji daju više prostora. A o ljudima se piše samo zabunom. Bravo novinarčine.