Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razuzdana barbie

U želji da izgleda kao lutka, podvrgnula se mnogim korekcijama: 'Sve što je neprirodno me privlači'

Instagram
30.12.2020.
u 13:30

Imala je samo 11 godina kada je započela s prvom modifikacijom tijela i od tada nije stala.

Chiara (19) iz Rima u Italiji imala je brojne modifikacije tijela, od rastezanja ušiju do tetoviranja očnih jabučica, ali onda je shvatila da želi izgledati više ženstveno. Počela je nositi ružičaste stvari, vježbati, uređivati se i šminkati, ali i razmišljati o novim korekcijama, prenosi Daily Star.

Potrošila je 12,5 milijuna kuna na operacije i nije joj dosta: liječnike je tjerala da laju

1/7

- Moj sadašnji stil inspiriran je ‘razuzdanom Barbie lutkom’. U odnosu na prije, sada nosim više mini suknje i majice s velikim rezovima. Također bih htjela povećati svoje grudi, kako bi bile što veće. Iako su sada u redu veličine, nisu neprirodne. Nisu toliko lijepe kakve bi bile da su umjetne. Sve što je neprirodno privlači me više nego prirodno - ispričala je.

Povećanje grudi ne bi bilo ništa čudno za Chiaru, koja je svoje tijelo počela mijenjati kada je imala samo jedanaest godina. Naime, tada je započela s rastezanjem svojih ušiju, a kada je napunila 16 godina počela je s mnogobrojnim tetovažama. 

- Istetovirala sam svoje oči, lice i prsa. Imam 12 skarifikacija, dva solarna markiranja, piercing na obrazima, čak imam i piercinge na noktima. Moja strast je modifikacija tijela. Moju potrebu za preinakama ne diktira potreba za pažnjom. To je osobna potreba. - otkrila je.

Iako njezin izgled često uzrokuje kritiku ljudi, ona ne planira stati. - Stvari koje radim nikada se neće svidjeti svima. Kada me ljudi osuđuju i nazivaju imenima, nije me dovoljno briga za to i ne smeta me. Meni njihove riječi ne čine nikakvu razliku. Sve što radim, radim za sebe, a ne za druge. Ovo je moj način da pokažem svoju istinsku sebe - zaključila je Chiara.

Ema (16) je najmlađa kapetanica šahovske ekipe u Hrvatskoj: “Serija Damin gambit popularizirala je šah.”

Komentara 1

Avatar Cornelius
Cornelius
17:22 30.12.2020.

Što si veća bud... i idio... to ti ovakvi mediji daju više prostora. A o ljudima se piše samo zabunom. Bravo novinarčine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije