Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

'Žena mi se toliko udebljala da me više ne privlači. Kako da joj to kažem?'

'Izgleda da je nije briga kako izgleda. I dalje je volim, no ne privlači me kao prije, a to se itekako odrazilo na naš seksualni život'
07. lipnja 2019. u 22:07 6 komentara 3002 prikaza
Foto: Shutterestock

Moja supruga je dvostruko teža danas nego kada smo se upoznali - započinje korisnik koji je postavio pitanje poznatoj kolumnistici Deidre na portalu The Sun.

LIJEPA PRIČA 'Ostala sam trudna na prvom spoju. Prošlo je 20 godina, a mi smo i dalje ludo zaljubljeni'

- Vjenčani smo četiri godine, te sam je poticao na gubljenje težine, ali ona me ignorira. Izgleda da je nije briga kako izgleda. I dalje je volim, no ne privlači me kao prije, a to se itekako odrazilo na naš seksualni život. Oboje imamo 28 godina, te bismo trebali uživati jedno u drugome - nastavio je zabrinuti muškarac.

Majka i sin MAMIN SIN 'Moj dečko ne može ništa napraviti bez svoje mame. Kako da se postavim?'

- Vaša je supruga sigurno opterećena svojim izgledom te joj je svakako potrebna vaša potpora. Recite joj koliko je volite, ali izrazite svoju zabrinutost te ju pitajte kako joj možete pomoći. Sugerirajte joj zajednički odlazak u teretanu, u park na trčanje ili vožnju biciklom. Također, obratite pozornost i na zajedničko kupovanje zdravih namirnica - odgovara Deidre.

Aktivni odmor
NEZABORAVNO ISKUSTVO
Oni se izležavaju na plaži, a ti letiš 60 metara iznad njih!

A1 izdvaja za Vas

  • ZLO:

    Evo ovako: Slušaj debela kravetino, il ćeš skinut tries kila pronto il cu ja naći 30 kila lakšu i deset godina mladju.

  • domxerex:

    To što se ona udebljala je posljedica vaše interakcije jer da joj je stalo do tebe i tvog mišljenja o njoj pazila bi na svoju liniju. Može eventualno biti da joj je iz nekog drugog razloga jako palo samopouzdanje i ... prikaži još! ima nisko mišljenje o sebi. Ali to oboje traži da razgovaraš s njom i objasniš joj da ti je jako stalo do nje i poradi na tome da se ona osjeća da želi biti željenja. Izvedi ju negdje, budi muškarac i muž a ne samo stroj za sex jer se ona tada osjeća kao vreća za seksanje.

  • Archangel711:

    Frendica se skoro utopila u moru, jedva ju spasili, čak reanimirali na plaži, u bolnici zabrinuta djeca a ona im kaže:"sve u redu djeco, samo sam malo kondicije izgubila". Najstarija kći tada 11g :" Ne mama, samo si jako debela ... prikaži još! i lijena". I ne, nije smršavila, još se više udebljala, ostala bez muža,posla, djece, dobila dijabetes i depresiju. Kad su joj kćeri prolazile kroz pubertet, otac je bio tu za sve. U njenoj familiji zadnjih 5 generacija nije bilo osobe teže od 100kg.Sebična baba do kraja, čak je na rastavi tražila uzdržavanje od muža i obečanje od djece da će ju oni uzdržavati dok se zaposle. Sad je baba od 45 g, 180 kg na socijali