Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAPUSTILA SE

'Žena mi se toliko udebljala da me više ne privlači. Kako da joj to kažem?'

Foto: Shutterestock
07.06.2019.
u 22:07

'Izgleda da je nije briga kako izgleda. I dalje je volim, no ne privlači me kao prije, a to se itekako odrazilo na naš seksualni život'

Moja supruga je dvostruko teža danas nego kada smo se upoznali - započinje korisnik koji je postavio pitanje poznatoj kolumnistici Deidre na portalu The Sun.

- Vjenčani smo četiri godine, te sam je poticao na gubljenje težine, ali ona me ignorira. Izgleda da je nije briga kako izgleda. I dalje je volim, no ne privlači me kao prije, a to se itekako odrazilo na naš seksualni život. Oboje imamo 28 godina, te bismo trebali uživati jedno u drugome - nastavio je zabrinuti muškarac.

- Vaša je supruga sigurno opterećena svojim izgledom te joj je svakako potrebna vaša potpora. Recite joj koliko je volite, ali izrazite svoju zabrinutost te ju pitajte kako joj možete pomoći. Sugerirajte joj zajednički odlazak u teretanu, u park na trčanje ili vožnju biciklom. Također, obratite pozornost i na zajedničko kupovanje zdravih namirnica - odgovara Deidre.

Ključne riječi

Komentara 6

DO
domxerex
23:40 07.06.2019.

To što se ona udebljala je posljedica vaše interakcije jer da joj je stalo do tebe i tvog mišljenja o njoj pazila bi na svoju liniju. Može eventualno biti da joj je iz nekog drugog razloga jako palo samopouzdanje i ima nisko mišljenje o sebi. Ali to oboje traži da razgovaraš s njom i objasniš joj da ti je jako stalo do nje i poradi na tome da se ona osjeća da želi biti željenja. Izvedi ju negdje, budi muškarac i muž a ne samo stroj za sex jer se ona tada osjeća kao vreća za seksanje.

AN
antrophy
00:19 08.06.2019.

Vas dvojica kuzite da ovaj lik ne cita vas komentare?

Avatar ZLO
ZLO
00:23 08.06.2019.

Evo ovako: Slušaj debela kravetino, il ćeš skinut tries kila pronto il cu ja naći 30 kila lakšu i deset godina mladju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije