Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nemojte ovo isprobavati

Skull-Breaker Challenge zaludio tinejdžere, ali iznimno je opasan

Screenshot
19.02.2020.
u 16:01

Jedna od trenutno najpopularnijih društvenih mreža TikTok ima novi izazov koji masovno rade tinejdžeri, a opasan je po život.

Jeli su kapsule s deterdžentom za pranje rublja, gađali bebe sirom, ljubili krave... Sve za pet minuta slave na internetu i nekoliko tisuća pregleda. Sada je vrijeme za novi challenge koji se proširio TikTokom, a zove se Skull - Breaker Challenge. Kao što sam naziv govori, ovaj izazov može dovesti do ozljede glave. 

U videu pogledajte kako izgleda novi izazov:

Troje ljudi stoji ispred kamere, a dvoje vanjskih skaču u isto vrijeme. Slijedi ih osoba u sredini koju prilikom skoka udare u noge kako bi izgubila ravnotežu i pala na pod, vjerojatno na leđa i glavu. Već su prijavljene brojne hospitalizacije i ozljede djece koja su sudjelovala u izazovu, a roditelji šire svoju brigu putem društvenih mreža. 

Mediji i liječnici upozoravaju roditelje da paze čime se njihova djeca bave i da ih spriječe, ako je to moguće, u ovom izazovu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije