Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ONLINE FLERT

Uništavaju li društvene mreže vaš ljubavni život?

Društvene mreže
Foto: Pixabay/Sarah Johnson
09.11.2016.
u 09:30

Jeste li jedni od onih koji neprestano provjeravaju društvene mreže? Naime, često to može utjecati na kvalitetno vrijeme koje provodite s partnerom. Sve veća zaluđenost brojnim društvenim mrežama zaista može biti pravi okidač za svađe, ljubomoru, prepirke pa čak i prekid. U novom broju magazina Diva otkrivamo sve o tome uništavaju li zaista društvene mreže naš ljubavni život.

Ne propustite i intervju s Kristinom Šalinović. Ova lijepa Makaranka postala je prava poduzetnica, a nama je otkrila kako se snašla kao vlasnica tatoo studija i frizerskog salona. Saznajte zašto je hodanje po revijama sve manje zanima, ali i koji je Talijan osvojio njeno srce.

Donosimo i priču o kontroverznoj odluci UN-a da se stripovska heorina Wonder Woman proglasi počasnom ambasadoricom za prava žena. I dok jedni smatraju da je tako hiperseksualiziran lik loš uzor, drugi vjeruju da danas jedino superheroina može pomoći ženama da se izbore za sebe.

Otkrivamo i top 5 modnih detalja koji će u potpunosti promijeniti vaš stil i stav te pomoću kojih ćete zabljesnuti u svakoj prilici.

Ne propustite svoj primjerak magazina Diva u subotu 12. studenog za samo 7 kuna uz Večernji list.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije