Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

Uništavaju li društvene mreže vaš ljubavni život?

09. studenoga 2016. u 09:30 343 prikaza
Društvene mreže
Foto: Pixabay

Jeste li jedni od onih koji neprestano provjeravaju društvene mreže? Naime, često to može utjecati na kvalitetno vrijeme koje provodite s partnerom. Sve veća zaluđenost brojnim društvenim mrežama zaista može biti pravi okidač za svađe, ljubomoru, prepirke pa čak i prekid. U novom broju magazina Diva otkrivamo sve o tome uništavaju li zaista društvene mreže naš ljubavni život.

Ne propustite i intervju s Kristinom Šalinović. Ova lijepa Makaranka postala je prava poduzetnica, a nama je otkrila kako se snašla kao vlasnica tatoo studija i frizerskog salona. Saznajte zašto je hodanje po revijama sve manje zanima, ali i koji je Talijan osvojio njeno srce.

Donosimo i priču o kontroverznoj odluci UN-a da se stripovska heorina Wonder Woman proglasi počasnom ambasadoricom za prava žena. I dok jedni smatraju da je tako hiperseksualiziran lik loš uzor, drugi vjeruju da danas jedino superheroina može pomoći ženama da se izbore za sebe.

Otkrivamo i top 5 modnih detalja koji će u potpunosti promijeniti vaš stil i stav te pomoću kojih ćete zabljesnuti u svakoj prilici.

Ne propustite svoj primjerak magazina Diva u subotu 12. studenog za samo 7 kuna uz Večernji list.

krađa
Uhvaćen na djelu
Postavio kameru kako bi otkrio tko mu krade stvari iz ulaza, ali ovog lopova nije očekivao
PET FAZA SNA
Jeste li se ikad zapitali zašto spavate više od osam sati, a nenaspavani ste?