Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glumica ne želi da joj djeca žive u okruženju u kojem stalno škljocaju fotoaparati paparazza

Robin Wright Penn napušta Hollywood zbog djece

robin wright penn
05.11.2009.
u 13:32

Uskoro bivša supruga Seana Penna odlučila je s njihovo dvoje djece iseliti iz Hollywooda, no preseljenje će malo odgoditi jer je njezin sin Hopper završio iza rešetaka.

Robin Wright Penn odlučila je odseliti s obitelji iz Hollywooda, nakon što je vidjela kakve muke svakodnevno imaju Angelina Jolie i Brad Pitt s napasnim fotografima. Glumica je odlučila spakirati svoje stvari i s dvoje djece koje je dobila u braku s glumcem Seanom Pennom, odseliti negdje gdje joj djeca neće živjeti pod tolikim medijskim povećalom.

- Ne želim djecu odgajati u okruženju punom psihopata. Kada djeca imaju poznate roditelje, zbilja im nije lako, zato ću se truditi da to što manje osjete - odlučna je Robin. No s preseljenjem će malo pričekati jer je njezin 16-godišnji sin Hopper završio iza rešetaka. Kako se radi o maloljetniku, policija nije htjela otkriti zašto je Hopper priveden. Loša sredina očito je već utjecala na potomke ovoga glumačkog para.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije