Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa u tome

Postala je bodybuilderica u 69. godini: ‘Bojala sam se, ali sada volim nositi blještave bikinije'

Instagram/@reneefitat70
08.02.2023.
u 13:30

Renee Landers za sebe tvrdi da je dokaz da su godine samo broj

Renee Landers bila je u kasnim 60-ima kada se počela natjecati na natjecanjima u bodybuildingu. Kako kaže, u početku je bila pomalo nervozna oko svega, a pogotovo oko toga da hoda u bikiniju dok ju svi gledaju, ali ubrzo je stekla samopouzdanje. Nakon što je prevladala sve strahove i nesigurnosti, prijavila se na svoje prvo fitness natjecanje 2021. godine, piše Daily Star. ,

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

- Morala sam prijeći preko strahova, nervoze i nesigurnosti zbog toga što sam najstarija osoba u zgradi. No, unatoč tome što sam bila najmanje dva desetljeća starija od bilo koje druge natjecateljice, završila sam na šestom mjestu - rekla je.

Kako tvrdi, sada, u 70- ima, osjeća se kao da je u najboljoj formi ikad. Samouvjerena je i uživa pokazivati svoje istrenirano tijelo u blještavim bikinijima. 

Foto: Instagram/@reneefitat70

- Imam divnog trenera koji me je stalno poticao da se natječem, ali bila sam previše uplašena. Trebalo mi je nekoliko godina da skupim hrabrosti obući svjetlucavi bikini i da se popnem na pozornicu pred hrpu stranaca… ali, nakon što sam odradila taj prvi nastup, znala sam da sam pronašla svoje ljude. Nisam se više osvrnula i provodila sam se najbolje što sam mogla - ispričala je. 

Trenutno trenira za još jedno veliko natjecanje koje će se sljedeći mjesec održati u Colombusu u Ohio-u. Tvrdi da je jako uzbuđena i da jedva čeka stati na pozornicu. 

Foto: Instagram/@reneefitat70

- Tako sam zahvalna i počašćena što imam priliku predstavljati žene određene dobi na ovoj prestižnoj izložbi. Pitate se tko to može raditi sa 70 godina? Odgovor je JA! - zaključila je. 

Žena si s kanom nacrtala pjegice, no nisu ispale kako je zamislila: "Izgledam kao Fiona!"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije