Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neočekivana naknada

Iznenadila se kada je vidjela uslugu koju su joj naplatili u restoranu: 'Nisam znala da to postoji!'

Tik Tok
07.02.2023.
u 12:30

Tiktokerica je postala viralna ranije ovog tjedna kada je objavila video računa iz restorana, koji je iznosio ukupno 113 dolara (oko 105 eura), s iznenađujućom naknadom od 25 dolara

Jedna tiktokerica ispričala je kako je doživjela veliki šok kada je nakon proslave rođendana u jednom restoranu dobila račun. Naime, nije bio problem u naručenoj hrani, torti, niti piću, već o usluzi koju je restoran nenadano naplatio, piše Independent

Kako se rukujete? Doznajte što vaš stisak ruke govori o vama!

1/6

 Korisnica TikToka Gigi, koja se na svom korisničkom računu naziva @vivala_blondiiie, postala je viralna ranije ovog tjedna kada je objavila video računa iz restorana, koji je iznosio ukupno 113 dolara (oko 105 eura). Zatim je zumirala cijenu od 25 dolara, na kojoj je pisalo: "1 rez torte" Kako kaže, naplaćena joj je naknada od 25 dolara (oko 23 eura), nakon što je zamolila konobara da izreže tortu koju su joj donijeli prijatelji.

- Kada konobar pita želimo li tortu izrezati tortu koju smo mi donijeli, a ja mislim kako je to baš lijepo od njega, i onda nam to naplati 25 dolara - napisala je Gigi preko videa. Snimku je naslovila s: "Nisam znala da ovo postoji?!

@vivala_blondiiie I didn’t know this was a thing?!? 😳@BrazyBecca @Michelle Greene @Vanessa Valenbaer #ReadySetLift ♬ I try not to km.. - h

TikTok video dobio je više od 813 tisuća pregleda otkad je objavljen. Mnogi korisnici podijelili su svoje mješovite reakcije na iznenađujuću naplatu. Neki su bili šokirani naplatom od 25 dolara samo za rezanje torte, dok su drugi tvrdili da je to uobičajena praksa u restoranima.

- To je jednostavno tako. Jer onda oni moraju donijeti vilice i tanjure koje onda moraju i oprati. Ali bilo je pogrešno što ti to nisu rekli odmah - napisao je jedan korisnik.

- Ja bi im rekla da im je tih 25 dolara napojnica zato što me nisu upozorili na naknadu - komentirala je druga korisnica.

- U mom restoranu se to isto naplaćuje, ali obavezno je gostima istaknuti da ne bi došlo do ovakvog nesporazuma - dodala je treća. 

Djevojka otkrila: 'Želim izgledati kao Barbie, ali obitelj me se odrekla zbog plastičnih operacija'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije