Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pita stručnjakinju

'Pomirila sam se sa suprugom, ali ne mogu ostaviti ljubavnika. Kako da mu kažem da je kraj?'

shutterstock
09.09.2021.
u 21:38

Privlači je veza bez obveza, ali u isto vrijeme želi popraviti stvari sa suprugom

- Suprug i ja smo se rastali prije otprilike godinu dana. Vjenčali smo se i dobili svoje dvoje djece kad smo bili u ranim 20-ima, pa smo puno propustili i mislim da je pritisak učinio svoje. Od tada se viđam s muškarcem za kojeg znam da mi ne odgovara, ali svidjelo mi se jer je to bio samo seks - napisala je jedna žena za Mirrorovu kolumnisticu Coleen Nolan. 

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Međutim, njezin suprug i onda odlučili su pokušati još jednom, ali ona ne zna kako da ostavi svog ljubavnika. Zna da nije dobar za nju i da ne želi preuzeti odgovornost obitelji, ali jako je privlači pa traži savjet kako mu reći da je kraj.

- Očito ne želite samo seks i ponovno želite biti sa svojim suprugom. Stoga, prvo što morate učiniti je ljubavniku jasno reći da je gotovo. Ako želite postići da vaš brak uspije, morate se usredotočiti samo na to. Ne bih se ponovno skočila natrag u život s tvojim mužem, počnite s izlascima i spojevima. Važno je ponovno otkrivati ​​jedno drugo i razgovarati o tome što je pošlo po zlu i što možete učiniti da se to ne ponovi - odgovorila joj je stručnjakinja za odnose.

Dobrotvor iz Njemačke razveselio dvije petrinjske obitelji:

Komentara 3

OK
Omladinac koji to nije
19:41 10.09.2021.

Ma, jedri se.

MO
montello
12:50 10.09.2021.

Ne mozes sjedit na 2 stolice

Avatar drug Joža
drug Joža
22:34 09.09.2021.

Pošalji mu sms da je gotovo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije