Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRO A PORTER

Pavlin je majstor savršene konstrukcije kojem se većina kreatora ne može ni približiti

Boris Pavlin
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/15
11.04.2014.
u 10:15

Od ostalih pohvaliti treba i Manuela Maligeca koji je pokazao koliko se novog još može s bijelom bojom u urbanoj kolekciji za mlade žene.

Sjediš u prvom redu i nije ti jasno kako se ta haljina drži na ženskom tijelu, a drži se savršeno – to je moda Borisa Pavlina.

Majstor raskoši i vjenčanica i ovog je puta briljirao, zadivivši konstrukcijom svojih modela. Tu je majstor kojem većina domaćih kreatora, koji na pistu puštaju modele na kojima zateže baš svaki šav, nije ni do koljena. Pavlina ćemo posebno pamtiti s prve večeri Schwarzkopf Cro a Portera.

Foto: Goran Stanzl/Pixsell i Getty Images

Od ostalih pohvaliti treba i Manuela Maligeca koji je pokazao koliko se novog još može s bijelom bojom u urbanoj kolekciji za mlade žene.

Foto: Goran Stanzl/Pixsell i Getty Images

Na žalost, Vedrani Masteli treba još dosta vremena za ozbiljnu modnu kolekciju, dok su Marina Jerant i Manuela Lovrenčić na pistu pustile kolekciju bez glave i repa, koncepcije i izvedbe, s nevjerojatno neuspjelim torbicama koje su pomnije promatračice nazvale “tetrapak” modelima.

Modna tvrtka Nebo predstavila se modelima koji će se dobro prodavati u njihovim trgovinama, ali koji u modnom smislu ne zaslužuju modnu pistu. Arileo je pak potrošio nevjerojatnu količinu lijepih tkanina na ideju kako stvoriti nešto elegantno i seksi u isto vrijeme.

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL, Davor Puklavec/PIXSELL

U konačnici je uz bezbroj nevjerojatnih proreza stvorena samo odjeća koja “guta” žensko tijelo. E da, početak ćemo pamtiti i po plesuckanju Jelene Rozge koja ovaj put čak nije ni zijevala na plejbek.

>>Na ovog dečka treba pripaziti! On s bijelom može raditi što god mu drago

>>Slovenac na štiklama ukrao pozornost na drugoj večeri CAP-a

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije