Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Manuel Maligec

Na ovog dečka treba pripaziti! On s bijelom može raditi što god mu drago

Manuel Maligec
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/14
10.04.2014.
u 10:10

Studio 2 Jadran filma pokazao se kao odlična kulisa modi. Jedino je do toaleta trebalo hopsati u štiklama

Teško je raditi s bijelom bojom jer ako su materijali sumnjive kvalitete, i dobra ideja obojena bijelom lako postane – jeftina.

No, mladi dizajner Manuel Maligec ne mora se brinuti da upadne u tu zamku. On s bijelom može raditi što god mu drago.

Kolekcijom koju je sinoć predstavio na prvoj večeri Schwarzkopf Cro A Portera u Zagrebu pokazao nam je da je pronašao način da ova neboja ne izgleda jeftino, već skupocjeno. Čak i bermude koje su prilično nezgodan komad odjeće koji ne laska (svakoj) ženskoj liniji kod njega izgledaju odlično.

Reviju je otvorio voluminozni kaput lagan kao perce s asimetričnim kopčanjem, a prikazao je i odlične džempere koji su divno stilizirani sa suknjama asimetričnog kroja i lepršavim hlačama.

Foto: Goran Stanzl/Pixsell i Getty Images

Motoristička jakna dobila je sasvim novu dimenziju, a prozračnost mode dodatno je naglašavala dimna zavjesa.

Foto: Goran Stanzl/Pixsell i Getty Images

Studio 2 Jadran filma pokazao se kao odlična kulisa modi. Jedini je nedostatak što se do sanitarnog čvora mora hopsati 200-tinjak metara, što u štiklama i nije najsretnije rješenje.

Maligec je debitirao 2012. godine na Dreft Fashion Weeku Zagreb i to nakon što je osvojio nagradu Dreft Next Generation koja mladim dizajnerima daje vjetar u leđa i potrebnu financijsku pomoć da pokažu svoj rad. 2013. godine seli se na Cro A Porter, a modna publika i javnost drugu kolekciju dočekali su još većim pljeskom.

A ovaj 20 i nešto godišnji student TTF-a tek je počeo.

Foto: Goran Stanzl/Pixsell i Getty Images

>>Seksi Jelena Rozga zavela posjetitelje na otvorenju Cro A Portera

Ključne riječi

Komentara 1

MI
mica1111
14:32 10.04.2014.

...čestitamo Manuel...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije