Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ORALNIM DO ZVIJEZDA

Ovo su najbolji seks savjeti koje ćete ikada dobiti (II. dio)

seks
Foto: Shutterstock
25.03.2014.
u 22:00

Problemi s erekcijom? Zagrlite ga i ponašajte se kao da je sve u savršenom redu

1. ORALNIM DO ZVIJEZDA

Oralni seks uglavnom nije prva stavka na listi ženskih omiljenih poza, ali dajemo vam savjet kako od njega napravite akciju u kojoj ćete i vi uživati. Radite to i polako i brzo, i vrhom jezika i cijelim jezikom, uvijajte jezik oko njega, sve dok se i u vama ne probudi velika želja za seksom.

2. UZAJAMNA MASTURBACIJA

On vjerojatno gleda porno filmove sam, ali ovaj put napravite to zajedno. Vizualnu stimulaciju pojačajte zajedničkom masturbacijom. U početku neka svatko stimulira sebe, a kasnije, kako uzbuđenje raste, počnite se dodirivati uzajamno. Znamo kako taj film završava!

Foto: pixabay

3. AKO NIJE OBDAREN… IMAMO RJEŠENJE I ZA TO

Čak i ako nije one veličine koja bi vama odgovarala, to ne mora imati negativan utjecaj na vaš seksualni život. Trebate samo odabrati one poze koje potiču stimulaciju G-točke.

Kada ste vi gore, okrenite se prema njemu, tako da njegov penis ulazi pod kutom, u pravcu vašeg trbuha. Isti savjet oko pronalaženja odgovarajućeg kuta je primjenjiv i na druge poze, G-točka se nalazi na oko 5 centimetara od ulaska u vaginu, dakle ispod trbuha.

4. UVIJEK JE LIJEPO NA VRHU

Ukoliko imate problema sa seksom kada ste vi na vrhu, lubrikant će postati vaš najbolji prijatelj. Što ga više stavite, lakše će vam biti. Najbolje je da se popnete na njega kada on sjedi, jer je kut povoljniji.

5. UTJEŠITE GA

Svakom muškarcu nekad se dogodilo da je imao problema s postizanjem erekcije (čak i ako kaže da mu se to apsolutno nikad nije dogodilo).

U ovakvim situacijama, vaša podrška je ključna, ali uradite to tako da ne pridajete previše pažnje tome. Zagrlite ga i ponašajte se kao da je sve u savršenom redu. Dajte sve od sebe da ne započinjete tu temu u razgovoru, jer će se on zbog toga osjećati još gore, što može dovesti do začaranog kruga loših osjećanja.

>>Ovo su najbolji seks savjeti koje ćete ikada dobiti (I. dio)

>>Zašto udane žene varaju muževe? Odgovor bi vas mogao iznenaditi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije