Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promo spot

Ovaj video otkrit će vam zašto je vaš život pun Hrvatske!

touristar tv
Foto: Screenhot
11.03.2015.
u 22:11

Bez nekih izuma naših genijalnih inovatora svijet bi danas izgledao potpuno drugačije. Tko je svojim doprinosima zadužio cijeli svijet pogledajte u ovom promo spotu!

Touristar TV objavio je promotivni video spot 'Vaš život je pun Hrvatske' kojim nastoje podići svijest o mnogobrojnim izumima genijalnih Hrvata koji su promijenili svijet.

-S obzirom da je ova mala zemlja u veliki svijet otisnula velikane i genijalne izume mi smo se drznuli napraviti promotivni video koji kaže ono što bi svi trebali znati: Your life is full of Croatia- objasnili su iz Touristar TV-a.

Spot započinje rečenicom 'Život je ponekad mračan, a Hrvati su  dali svjetlost svijetu' nakon čega se prikazuje rodno mjesto Nikole Tesle.

Tko je osim Tesle zadužio svijet i bez kojih značajnih hrvatski izuma danas ne možemo zamisliti život provjerite u videu!

>>Njemački biznismen očaran našom zemljom: Hrvatska je zemlja iz snova!

>>Ovo je novi slogan Hrvatske turističke zajednice. Kako vam se sviđa?

Komentara 7

MT
miki_trasi
05:47 12.03.2015.

Da znaju engleski ne bi nikad upotrijebili ovaj slogan...

HO
howyesnozdravko
07:21 12.03.2015.

Spot je lopata

Avatar Vigo__the__Carpathian
Vigo__the__Carpathian
09:07 12.03.2015.

I najgori politicari u njoj na svitu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije