Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tako jednostavno

Ova biljka pomoći će u borbi protiv ovisnosti o pušenju i alkoholu

stevija
Foto: Thinkstock
11.05.2014.
u 15:22

Osobito se govori o njezinoj ljekovitosti i pozitivnom djelovanju na mnoge tegobe poput umora i zatvora, povišenog krvnog tlaka, prekomjernu težinu, giht i upale grla.

Za biljku steviju, podrijetlom iz Južne Amerike, u kratko su vrijeme čuli mnogi potrošači.

Osobito se govori o njezinoj ljekovitosti i pozitivnom djelovanju na mnoge tegobe poput umora i zatvora, povišenog krvnog tlaka, prekomjernu težinu, giht i upale grla.

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

No, ono što smo tek nedavno otkrili, zahvaljujući kliničkim ispitivanjima provedenima u Americi, jest to da biljka stevija i svi njezini suvremeni oblici smanjuju ovisnost o cigaretama i alkoholu.

Najbolje bi bilo da posadite steviju u svom vrtu!

>>Znate li što je stevija?

>>Prvi put mlađoj generaciji prijeti lošije zdravlje od svojih roditelja

Komentara 1

NO
Nolte
22:10 11.05.2014.

Maša ... ovaj clanak je otprilike u rangu reklame: jeftinije je bolje od skupljeg. Ukupno pet recenica od kojih su dvije identicne i dvije ogromne slike ... doduse slike su mi cak i dobre. Stvarno bi dobrodosla neka dodatna informacija ... sto, kako, zasto ... neki link ... jel trebamo smotat i pusit steviju ili nesto drugo ... :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije