Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVOSVIBANJSKI ODMOR

Odmor u Malom Lošinju već za 595 kn po osobi

Lošinj
19.04.2010.
u 09:00

Ljepote i miomirise Maloga Lošinja prepoznali su i strani gosti pa ne čudi što je Mali Lošinj danas jedno od glavnih turističkih središta na Jadranu.

Klima koja dokazano ima pozitivan utjecaj na zdravlje, zaštićena područja poput park-šume Čikat, posjet gradićima, šetnje i vožnje biciklom te izleti po arhipelagu samo su dio ponude koja otkriva čari otoka.

Za prvosvibanjski odmor odaberite hotel Vespera 4*. Ovaj novoobnovljeni obiteljski hotel prvi je hotel na Jadranu koji je ostvario pravo korištenja prestižnog brenda Kinderhotels, a kao hotel za obiteljski odmor raspolagaže s iznimno širokim rasponom sadržaja za djecu i odrasle. Boravak u hotelu od 30.4. do 2.5. stoji 595 kn po osobi. Aranžman uključuje 2 polupansiona, koktel dobrodošlice, svečanu večeru i večernji zabavni program. Organiziran autobusni prijevoz s polaskom iz Zagreba moguć je uz doplatu od 180 kn po osobi. Na izboru stoje i fakultativni izleti na otok Susak (120 kn), razgled Malog Lošinja te posjet miomirisnom vrtu (50 kn).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije