Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pravi heroji

Od maski su dobili podljeve i rane, a toliko su iscrpljeni da spavaju po podu

Facebook
05.02.2020.
u 15:00

Ove fotografije pokazuju pravu žrtvu. Medicinsko osoblje u Kini krajnje je iscrpljeno.

Društvene mreže preplavile su fotografije medicinskog osoblja koje radi s oboljelima od koronavirusa. Ovi heroji zadobili su ogrebotine i podljeve od iscrpljenosti i maski koje konstantno nose.

Foto: Facebook/RTL

Daily Mail prenosi fotografije umornih i ozljeđenih medicinskih sestara i tehničara iz kineske provincije Hubei. Oni su stalno na nogama, spavaju na stolicama i podovima hodnika u bolnici između smjena.

Toliko su zauzeti da nemaju vremena jesti, a čak ni otići na toalet. Također, moraju nositi odijela i maske jako stegnute uz tijelo kako se ne bi zarazili. Osim emocionalnog stresa i teškog psihičkog stanja u kojem su se našli, odijela i maske ostavili su posljedice - ogrebotine, modrice i teške podljeve na licu i tijelu. 

Foto: Facebook/RTL

Neki su toliko dugo nosili maske da se se one 'urezale' u njihovo lice i ostavile tragove.

Foto: Facebook/RTL

Foto: Facebook/RTL

Komentara 1

Avatar akoikadaumrem
akoikadaumrem
17:24 05.02.2020.

Nisam siguran da tako mora biti što se tiče maski, ali dužno poštovanje za angažman i odricanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije