Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomirio se s tim

Nije se seksao sa ženom 15 godina: ‘Sve je to zbog nečega što mi je rekla’

Shutterstock
04.10.2023.
u 21:00

Pišući na stranici, rekao je da se prestao seksati sa svojom ženom nakon što je ona s njima podijelila intimno priznanje

Mnogi parovi prolaze kroz sušne periode kada je u pitanju njihov seksualni život. Međutim, jedan je muškarac priznao da sa suprugom nije imao seks već 15 godina. Podijelio je šokantnu ispovijest na popularnom X, prije poznatom kao Twitter, Fesshole računu, gdje ljudi anonimno dijele svoje najdublje i najmračnije tajne, piše Daily Star

Pišući na stranici, rekao je da se prestao seksati sa svojom ženom nakon što je ona s njima podijelila intimno priznanje. "Prije otprilike 15 godina žena mi je rekla da više ne želi imati odnos sa mnom." vidjela je moj utučeni izraz lica i rekla mi da možemo raditi i druge stvari, a ispostavilo se da 'druge stvari' znače popiti šalicu čaja", ispričao je.

VEZANI ČLANCI:

Objava je svakako ostavila dojam na internetu - skupivši više od 1,7 milijuna pregleda i gomilu komentara drugih korisnika. Mnogi su bili šokirani, dok je jedna osoba napisala: "Ne mogu zamisliti kakav je to osjećaj, tako teško." Drugi je dodao: "15 godina je dugo vremena bez seksa", dok je treći to nazvao "jasnim razlogom za razvod".

Unatoč tome, neki su rekli da su bili u sličnoj situaciji. "Isti sam razgovor vodio prije otprilike 9 godina sa svojom suprugom pa sada imam djevojku već osam godina s kojom se seksam, a za koju ona zna. Supruga i ja i dalje radimo druge stvari poput ispijanja čaja", priznao je netko.

Mladoženja u viralnom videu pročitao zavjete kakve vjerojatno ni jedna mladenka ne bi htjela čuti

Ključne riječi

Komentara 2

KL
Klipan
06:38 05.10.2023.

15 god.? Imala bi ona rok od 5 dana da promjeni misljenje inace bi u iducih 15 dana brzopotezno iselila iz kuce! Znam o cemu govorim, u braku sam vec 27 god.!

DU
Deleted user
02:30 05.10.2023.

ja mislio da mu je rekla da mu smrdi iz usta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije