Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Genijalno

Nema potrebe da bacate stari kruh, vratite mu svježinu uz pomoć ovog super trika

Shutterstock
04.11.2021.
u 09:13

Isprobajte ovaj trik već danas.

Ako vam je ostalo kruha od prije nekoliko dana, nemojte ga bacati. Osim što ga možete iskoristiti za razne brzo gotove užine i slastice, možete mu vratiti svježinu uz pomoć jednog super trika i ponovno uživati u njemu uz namaze i nareske.

Neimenovana žena podijelila je trik o vraćanju svježine kruha u Facebook grupi Budget Friendly Meals Australia. Kruh namoči u vodi, stavi ga u posudu za pečenje i u pećnicu zagrijanu na 200°C na nekoliko minuta. "Kada ga izvadite bit će kao onaj svježi iz pekare."

Foto: Facebook Leo Nicolier

Ostali članovi grupe bili su ugodno iznenađeni ovim trikom i rekli su da će ga odmah isprobati, prenosi Daily Mail. "Super ideja, stvarno nema potrebe da se baca."

Predlažemo da isprobate odlične pržene krumpiriće koji se lako spravljaju kod kuće!

Profesorica povijesti od kruha radi pravu umjetnost

1/15
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije