Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Najsitniji detalji na najvećem zaslonu

Foto: Promo
1/3
PR
Autor
PR članak
30.06.2023.
u 15:20

Kako ulazimo u eru ultra velikih televizora, tvrtka Samsung kontinuirano nadograđuje svoju tehnologiju zaslona kako bi pružila najbolju zabavu u domu za sve korisnike, a u tome se svakako ističe Samsung Neo QLED 4K televizor.

Posljednjih godina uvažava se popularno mišljenje kako je veći TV zaslon općenito dobra stvar. Tijekom vremena, veći televizori ne samo da su postali sve popularniji, već i sve dostupniji, a posebice kada se u obzir uzme da takvi veliki zasloni omogućuju korisnicima da u potpunosti urone u sadržaj koji gledaju.

Riječ je o iskustvu koje, praćeno napretkom filmske tehnologije, osigurava da priče i svjetovi na zaslonu ožive na realistične i do sada ne viđene načine. Kako ulazimo u eru ultra velikih televizora, tvrtka Samsung kontinuirano nadograđuje svoju tehnologiju zaslona kako bi pružila najbolju zabavu u domu za sve korisnike, a u tome se svakako ističe Samsung Neo QLED 4K televizor. U nastavku saznajte tri ključne značajke koje iskustvo gledanja na novom Neo QLED 4K televizoru čine doista iznimnim.

1. 4K rezolucija

Iako zasloni televizora postaju sve veći i veći, to ne mora značiti da je kvaliteta slike prema zadanim postavkama nužno bolja. Općenito govoreći, kada bi se veličina TV zaslona povećala bez obzira na broj piksela, nastala bi slika koja je mutna, niske razlučivosti i, općenito gledano, mnogo lošija. Upravo zbog toga, kako bi se poboljšala kvaliteta slike, prostor na većem zaslonu mora biti ispunjen s više piksela. Samsung Neo QLED 4K posjeduje Neuronski Quantum 4K procesor koji osigurava osjećaj pune snage i automatski poboljšava kvalitetu slike, bez obzira na sadržaj.

2. Supersize Picture Enhancer

Isto tako, još jedna pokretačka snaga koja poboljšava kvalitetu prikaza na najnovijem Neo QLED 4K je Superzise Picture Enhancer, pokrenut umjetnom inteligencijom optimizira tehnike povećanja rezolucije, smanjenja šuma, poboljšanja oštrine i poboljšanja nijansi crne boje za vrhunsku kvalitetu slike na velikom zaslonu.

3. Quantum HDR+ tehnologija

Kako bi se osigurala najbolja kvaliteta slike uz kinematografski doživljaj u udobnosti vlastitog doma nova razina HDR-a analizira svaku scenu kako bi pružila bolji kontrast, iznimno jarke boje te bogatije detalje kako bi se osjećali kao u kinu. Za bezbrižno uživanje u slici pobrinuo se Eye Comfort mode koji optimizira svjetlinu i boju zaslona te osigurava da su čak i najsuptilniji detalji vidljivi korisnicima u svakoj pojedinoj sceni u bilo koje doba dana.

Tvrtka Samsung prednjači u eri velikih zaslona, ali i više od toga, inovira i postavlja trendove tehnologije koje ih pokreću. Samsung Neo QLED 4K TV velikih dimenzija je pravi primjer tomu čije brojne inovativne i vrhunske značajke osiguravaju maksimalnu prilagodljivost i vrhunsko korisničko iskustvo, a što dodatno potvrđuje da je zaista riječ o premium uređajima.

Sada kupnjom QLED ili Neo QLED 4K od 98" i očekuju vas sjajni pokloni i to 49" Odyssey G95T monitor uz Q80C seriju, 49" Odyssey G95A monitor uz QN90A seriju, kao i 49" Odyssey G95A monitor i Galaxy S22 uz QN100B seriju. Uz poklone vas očekuje do 500 € popusta pri kupnji i premium usluga u obliku besplatne dostave i instalacije. Promocija traje od 22.6. do 16.7.2023. ili do isteka zaliha poklona ili uređaja koji su predmet ove promocije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?