Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretna je i zadovoljna

Muškarci su joj govorili da je predebela da bi izlazili s njom: ‘To me nadahnulo da transformiram svoje tijelo!’

Tik Tok
07.07.2023.
u 12:19

Kako bi nadahnula druge žene koje žele učiniti isto, nudi vodiče za mršavljenje i podučava na internetu

Alli Borrelli sada ima utegnuto i utrenirano tijelo, ali kako kaže, to nije uvijek bilo tako. Naime, nakon što su joj muškarci rekli da je previše "debela" da bi izlazili s njom, bila je inspirirana da transformira svoje tijelo i počne živjeti zdravijim načinom života, piše The Sun.

Kako bi nadahnula druge žene koje žele učiniti isto, nudi vodiče za mršavljenje i podučava na internetu. Samoproglašena 'kraljica povremenog posta, fitnesa i putovanja', podijelila je svoje fotografije prije i poslije u videu kako bi dokazala koliko je daleko stigla.

@finding_alli You can do it to! #CapCut #weightloss #weightlosstransformation #motivation ♬ original sound - EX7STENCE™

U videu se na prvoj fotografiji može vidjeti Alli kako pozira u crnom bikiniju u vodi. Imala je sasvim drugačiji tip tijela od današnjeg, s punijim trbuhom i zaobljenim nogama. Nakon toga je podijelila snimku na kojoj jede čokoladu, te još nekoliko fotografija svoje građe prije transformacije.

Sljedeće fotografije i snimke prikazuju Alli u njezinom mišićavom izdanju nakon transformacije. Noseći odgovarajući komplet za vježbanje, izvodi čučnjeve s utezima kako bi pokazala svoju rutinu vježbanja u teretani. Potom dijeli niz fotografija u bikiniju na kojima se vidi njen ravan i isklesan trbuh, vitke noge i zategnute ruke. "Uspjela sam. Možeš i ti", pisalo je u opisu videa.

Mnogi korisnici bili su zadivljeni njezinom snagom volje, ali i njezinim izgledom. "Ponekad su nam potrebni hejteri. Oni nas stvaraju i nadahnjuju" komentirala je jedna osoba. "Ponekad je biti povrijeđen dobra stvar", dodala je druga osoba. 

Neki su joj pisali da je bila jednako lijepa i prije. "Bila si lijepa tada i sada si!", glasio je jedan takav komentar. "Ovakve priče me tjeraju da se još više trudim. Ovo je odlično", pisalo je u drugom.

Žena priznala: 'Sa 74 godine sam u najboljoj formi života iako svake večeri jedem kekse i popijem bocu vina'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije