Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Super savjet

Mrlje od kave ostale su na šalici? Ne morate ribati, evo kako će ih jednostavno ukloniti

shutterstock
12.12.2021.
u 07:00

Savjet je podijelila gospođa Hinch, influencerica koja oduševljava trikovima za čišćenje i održavanje doma.

Mrlje od kave ili čaja koje ostaju na šalici na prvi pogled se možda čine tvrdokorne i teške za ukloniti, ali kraljica čišćenja, kako je mnogi zovu, Mrs. Hinch otkrila je u svojoj Facebook grupi da zaboravite ribanje i nerviranje - postoji vrlo jednostavan način koji će ukloniti mrlje do kraja.

Zašto dan ne treba započeti šalicom kave?

Sve što vam je potrebno je sol. Namočite unutrašnjost šalice, posipajte sol i lagano utrljajte rukom ili spužvicom. Dobro isperite, možete još jednom oprati s deterdžentom za posuđe i to je to! 

Neki korisnici grupe pisali su da ponekad zna biti potrebno i malo ostaviti sol da upije, ali uglavnom se mrlje skidaju vrlo brzo i bez muke, prenosi The Sun.

Maslinovo ulje kao sredstvo za čišćenje? Evo gdje će napraviti `čuda`

1/5
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije