Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentari 'trolova'

Majka 11-ero djece pokazala što im priprema za večeru, a ljudi je napali: 'To izgleda kao zatvorska hrana!'

TikTok/thismadmama
09.12.2021.
u 10:30

"Jadna ta djeca, što moraju jesti", napisala je jedna TikTokerica, a mišljenje mnogih bilo je da hrana nalikuje na zatvorsku, no ubrzo su se oglasili i oni koji su je imali potrebu braniti.

Trudna mama 11-ero djece Veronica Merritt (36) iz New Yorka nedavno je na TikToku pokazala kako u njenoj kući izgleda priprema i posluživanje večere, no neki su u tome vidjeli priliku da napadnu njene kulinarske sposobnosti.

Na svom je računu @thismadmama Merritt objavila video s tipičnom večerom za svoje klince; njih čak 11, a ''trolovi'' su hranu nazvali zatvorskom.

– Danas sam za večeru odlučila napraviti jednostavnu tjesteninu bez mesa, s umakom i smrznutim povrćem uz kruh s češnjakom – rekla je u svom videu u kojem pokazuje kako kuha tjesteninu i povrće dok se kruh grije u pećnici.

@thismadmama

Dinner for my #largefamily #11kids #thismadmama #dinner #foodtok

♬ Taste It - Ikson

Nakon toga tjestenini i povrću Merritt dodaje umak od rajčice i obiteljska večera je gotova, a u komentarima su se brzo pojavile i kritike.

"Jadna ta djeca, što moraju jesti", napisala je jedna TikTokerica, a mišljenje mnogih bilo je da joj hrana nalikuje na zatvorsku i da sami to nikad ne bi pojeli.

Ipak, ubrzo su se oglasili i oni koji su je imali potrebu braniti.

"Ove komentare vjerojatno pišu oni koji svojoj djeci podgriju nešto već gotovo, a ova žena hrani njih 11-ero", napisala je jedna TikTokerica, pa su se javili i drugi koji su se složili da sigurno nije lako svaki dan smisliti raznovrstan i zdrav jelovnik koji će sve zadovoljiti. 

"Odavno sam prestala obraćati pozornost na mišljenje trolova, ne bih nikad imala 11-ero djece da nisam", kratko im je odgovorila Merritt, a prenosi The Sun.

Želite unositi više vlakana u organizam? Pojačajte ove namirnice

1/10
Ključne riječi

Komentara 5

MA
marcellus
13:30 09.12.2021.

to je zdrava hrana a ovi što je napadaju vjerojatno hrane djecu hamburgerima iz mcdonaldsa koji izgledaju puno ljepše.

JT
Jedan_tamo
16:12 09.12.2021.

Sasvim ok, ne mora svaki dan biti meso i ne treba da bude svaki dan meso.

DO
domazl
13:59 09.12.2021.

Ovi, koji komentiraju hranu da je slična zatvorskoj, vjerojatno imaju iskustva s time. Ženo, svaka čast, nahraniti svaki dan 11 gladnih.q

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije