Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kulinarska priča

Marin Medak oduševio jelima u Parku želja, a Bojana Gregorić nepogrešivim stilom

Brojni poznati u kulinarskoj večeri ispisanoj jelima chefa Marina Medaka
PR FOTO
13.09.2017.
u 10:47

Nesvakidašnji ambijent Parka želja, usred zelenog prostranstva, inspiriran mitovima o samoborskim vilama i vilenjacima, bio je odličan izbor za gastronomsku večer u kojoj su uživali: Marijana Batinić, Bojana Gregorić, Anđa Marić, Ana Maras, Ana Begić Tahiri, Lucija Lugomer, Kristina Krepela, Ivica Skoko, Martina Budek, Robert Sever, Zoran Aragović i brojni drugi

Poznati chef Marin Budak pripremio je pravu rapsodiju okusa za brojne poznate i novinare koji su se sinoć u organizaciji Somat gold družili u Parku želja.

Posebnu pozornost privlačila je Bojana Gregorić svojim modnim izborom i još jednim dokazom da ima nepogrešiv modni stil. 

Foto: PR FOTO

Predivnu kulinarsku priču ispunjenu predjelom, tartarom od jadranske tune, čipsom od paškog sira, tapenadom od zelenih maslina uz hrskavom kaduljom i pečenom focacciom, glavnim jelom sačinjenim od telećeg karea u korici od pistacija, pečenom hokaido tikvom u 'društvu' sotiranog špinata, salse verde i klica graška te slatkim tartom od limuna i coulisa od mente, zaokružilo je i natjecanje slavnih osoba u prepoznavanju začina.

Foto: PR FOTO
Bojana Gregorić, Ivica Skoko i Ana Maras Harmander

Nesvakidašnji ambijent Parka želja, usred zelenog prostranstva, inspiriran mitovima o samoborskim vilama i vilenjacima, bio je odličan izbor za gastronomsku večer u kojoj su uživali: Marijana Batinić, Bojana Gregorić, Anđa Marić, Ana Maras, Ana Begić Tahiri, Lucija Lugomer, Kristina Krepela, Ivica Skoko, Martina Budek, Robert Sever, Zoran Aragović i brojni drugi.

Brojni poznati u kulinarskoj večeri ispisanoj jelima chefa Marina Medaka
1/28

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije