Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stara škola kuhanja protiv novotarija

Majstor kuhinje upozorava: 'Ako ovo vidite na meniju, odmah napustite restoran'

Anthony Bourdain (1)
Foto: Press Association/PIXSELL
25.04.2017.
u 08:28

Komentirao je neke od najpopularnijih kulinarskih trendova i bio je vrlo kritičan

Veteran svjetskog kulinarstva Anthony Bourdain rekao je, ako u ponudi hrane vidite burger od kobeanske govedine, da odmah napustite restoran, piše Independent.

– Ne postoji veći "kulinarski zločin" od kobeanskog burgera – rekao je kuhar.

– Ako uđete u restoran u kojem je na ponudi kobeanski burger, okrenite se i izađite. Ništa dobrog neće izaći iz toga – dodao je.

Komentirajući neke od najpopularnijih kulinarskih trendova, kuhar je dao svoje mišljenje o besmislenosti "bruncha", barova sa sokovima i kombinacije krafne i kroasana. 

Također, popularno ulje od tartufa nazvao je groznim. 

– To čak i nije hrana. Jednako je jestivo kao i lubrikant, a i napravljeno je od iste stvari – kritičan je Bourdain. 

>> Pažanin: 'Vama ne treba mentor. Najbolje da si sami kuhate!'

Ključne riječi

Komentara 29

DU
Deleted user
10:07 25.04.2017.

osjecam se kao svnja koja je pobegla iz svinjca jer sam odblokiran nakon 7 dana ,zahvaljujem dobrim ljudima u vecernjaku na slobodi misljenja i govora istina uvijek vrijedja ali cemo se morati suciti snjom

PR
prarvat
08:42 25.04.2017.

šta je to restoran?

CF
cimer_fraj
09:22 25.04.2017.

ovo sa uljem od tartufa je istina. Kupio sam ga prije par godina u Motovunu, i jos uvijek stoji u ormaru ....Istra sa svojim vratolomijama od tartuf je jedan veliki - iako dobro napravljeni - marketinski trik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije