Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Luksuzno kućno kino uz Samsung OLED i Neo QLED televizore

Samsung OLED
Foto: Samsung
1/4
11.01.2024.
u 15:42

Hladni zimski dani idealni su za opuštanje i uživanje u zatvorenim prostorima, a udobnost vlastitog doma postaje središnje mjesto okupljanja. Stvorite posebnu atmosferu uz najnovije inovacije Samsung OLED i Neo QLED televizora koji će vam pružiti vrhunsku kvalitetu slike i zvuka. Ovi uređaji više su od televizora jer svojom veličinom, elegantnim izgledom i performansama donose pravi doživljaj kina u svaki dom.

Uživajte u svakom detalju

Zimski dani idealni su za opuštanje, a ne postoji bolji način za to od uživanja u omiljenim filmovima i serijama na velikim ekranima. Kada je riječ o Samsung OLED televizorima, impresivna 4K kvaliteta slike uz Quantum HDR OLED+ tehnologiju pruža snažnu svjetlinu i sveobuhvatan kontrast, stvarajući vrhunski vizualni doživljaj. Neo QLED televizori također pružaju izuzetnu kvalitetu sjajnih detalja s Quantum Matrix tehnologijom, dok Real Depth Enhancer dodaje dubinu slici čineći svaki prikazani sadržaj još uzbudljivijim.

Foto: Samsung

Uronite u filmsku radnju sa Samsung zvučnicima

Osim vrhunske slike, Dolby Atmos® tehnologija zvučnika s gornjim audiokanalom gledatelje stavlja u središte radnje uz višedimenzionalan zvuk. Ova inovativna tehnologija stvara prostorni doživljaj pomoću kojega svaki detalj zvuka postaje ključan za stvaranje autentične atmosfere, od zvukova niske frekvencije u pozadini do impresivnih zvučnih efekata. S druge strane, Object Tracking Sound Pro tehnologija omogućuje da zvuk Samsung televizora prati radnju na dinamičan način iz svih kutova za potpuno uranjanje u svijet filma, čineći ga nezaboravnim iskustvom.

Foto: Samsung

Udobnost na dlanu zahvaljujući pametnim značajkama

Pametno povezivanje ključna je značajka oba televizora, a upravljanje pametnim uređajima nikad nije bilo jednostavnije zahvaljujući Smart Hub sučelju i SmartThings aplikaciji, dok aplikacija za videopozive omogućuje povezivanje s voljenima na velikom zaslonu. Multi View vam omogućuje istovremeno praćenje televizije i pametnog telefona na jednom zaslonu, dok SmartThings platforma osigurava pametno upravljanje kućnim uređajima, olakšavajući kontrolu iz udobnosti kauča.

Kino iskustvo u udobnosti dnevnog boravka

Za potpuno kućno kino iskustvo, korisnici mogu povezati televizore s odgovarajućim Samsung soundbar sustavima. Q-Symphony tehnologija obrade zvuka omogućava da rade istodobno kako bi se postigao ujednačen zvuk bez utišavanja zvučnika OLED televizora, dok neuronski Quantum 4K procesor prilagođava svaki piksel kako bi prikazao autentične slike i boje, posve optimizirane za zaslone velikih dimenzija. U svakom trenutku možete biti bezbrižni jer Knox platforma vaše podatke štiti na najvišoj razini, a SolarCell daljinski upravljač koristi sunčevu svjetlost ili svjetlost u vašem domu za punjenje unutarnje baterije, eliminirajući brigu o baterijama; što dodatno olakšava uživanje u Samsung OLED ili Neo QLED televizorima.

Foto: Samsung

S vrhunskom kvalitetom slike, impresivnim zvukom, i pametnim značajkama, ovi televizori pružaju vrhunsku zabavu u udobnosti vašeg dnevnog boravka. Vrijeme je da istražite najnovije inovacije, stvorite svoj kućni kino kutak i doživite zimske mjesece na potpuno nov način uz Samsung OLED i Neo QLED televizore.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije