Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Restoran Zlatna školjka, Obala sv. Ivana 40, Jezera

Juha, pržene ribice s blitvom i desert – 75 kn

Turistička patrola Jezera na otoku Murteru
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/5
20.07.2022.
u 09:15

U ponudi je Zlatne školjke još nekoliko menija za ručak ili večeru – pašticada, pizza, svinjetina... Opcija s ribicama je najjeftinija.

Od Trga Jezerana prema marini obalom se šećemo pokraj konoba nanizanih jedna uz drugu, a domaći kažu da se baš u svakoj jede dobro i svježe pa sjedamo u Zlatnu školjku, restoran do pizzerije Toni. U ovaj nas je restoran privukla cijena od 75 kuna za kompletan ručak – juhu, pržene ribice s blitvom i krumpirom te salatom ili desertom, ovisno o želji gosta.

S obzirom na to da juhu nismo htjeli, ljubazna konobarica rekla nam je da onda uzmemo i salatu po izboru i po jednu palačinku za kraj ručka koji smo odabrali. U ponudi je Zlatne školjke još nekoliko menija za ručak ili večeru – pašticada, pizza, svinjetina... Opcija s ribicama je najjeftinija.

Nedaleko od nas sjeda društvo domaćih gostiju, odraslih i djece. Važe se svaka kuna, naručuje pizza na tri djela, dijeli se i ručak, svakome pomalo... Al' eto, ovdje si i gosti iz Hrvatske mogu priuštiti kompletan ručak u restoranu na moru, neće on biti nekakvog spektakularnog okusa, ali bit će i dobar i količinski dostatan.

Osim kompletnih ručkova u ponudi su Zlatne školjke i riblja i mesna jela po narudžbi, pizze... Što se pak tiče samog ambijenta, što više reći osim da s terase Zlatne školjke gledate u nekoliko metara udaljeno more i brodice.

OCJENA

Izbor i kvaliteta jela (do 50 bodova) 45

Izbor i ponuda pića (do 15 bodova) 12

Usluga i ljubaznost (do 10 bodova) 10

Dojmovi i prostor (do 20 bodova) 18

Ukupnost ponude (do 5 bodova)   4

Ukupno   89

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?