Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svadbena zvona

Jamie Hince zaprosio Kate Moss na njezin 36. rođendan

lily07
Pixsell
19.01.2010.
u 15:50

Gitarist sastava The Kills ovog vikenda zaprosio je Kate Moss. Par je u vezi od rujna 2007. godine, kad je Kate prekinula uzbudljivu vezu s Peteom Dohertyjem. Datum vjenčanja nije određen.

Poslije brojnih ljubavnih brodoloma britanska manekenka Kate Moss, koja je proslavila 20 godina karijere, napokon je odlučila uploviti u mirne bračne vode. Jedan od najatraktivnijih, ali i ekscesima najsklonijih modela današnjice rekla je “da” svojem mladiću Jamieju Hinceu.

Mediji su se raspisali kako je gitarist sastava The Kills ovog vikenda zaprosio Kate Moss na proslavi njezina 36. rođendana. Par je u vezi od rujna 2007. godine, kad je Kate prekinula uzbudljivu vezu s Peteom Dohertyjem. Datum vjenčanja nije određen.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije