Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Kraljica mature'

Izabrana Prom Queen osvojila školarinu vrijednu 34 tisuće kuna. Upoznajte Antoniju!

Prom Queen 2015.
Foto: Nikola Klobučar i Robert Crc
1/4
13.04.2015.
u 14:41

Prvom pratiljom proglašena je Antoanet Levačić iz Ivanje Reke, drugom pratiljom Irena Jakičić iz Zagreba, a najviše glasova na internetu dobila je Ela Canjuga iz Varaždina

Tijekom vikenda je u Westgateu održan prvi Prom EXPO - sajam namijenjen samo maturantima na kojem se moglo pronaći sve - od svečane odjeće i obuće, makeupa, nakita do ponude lokacija za maturalnu večer ili putovanje.

Brojnim posjetiteljima organizatori su dolazak učinili još zanimljivijim priredivši izbor za Prom Queen.

Program su vodili Buga Marija Šimić i Jakov Ratković, a deset finalistica iz različitih krajeva Hrvatske natjecalo se za ovu šarmantnu titulu i za atraktivne darove koji su osigurali pokrovitelji.

Glasovima žirija u kojem su sudjelovali fotograf Igor Šeler, modna agentica Livija Butući, vizažistica Ivana Zbukvić Savić, prodekan Visoke škole Agora Nenad Boglanović, casting menadžerica Iva Loparić Kontek, voditeljica Högla Sanja Faber te predstvanici organizatora Dea Olup i Mladen Lenartić za Prom Queen 2015. proglašena je Antonija Damjanović iz Ivankoiva kod Vinkovaca.

Prvom pratiljom proglašena je Antoanet Levačić iz Ivanje Reke, drugom pratiljom Irena Jakičić iz Zagreba, a najviše glasova na internetu dobila je Ela Canjuga iz Varaždina te ponijela posebnu titulu Media Choice Prom Queen generacije 2014/15.

Antonija Damjanović maturantica je Ekonomske i trgovačke škole Ivana Domca u Vinkovcima, odlična je učenica i sjajna karatistica, nositeljica smeđe-crnog pojasa. Osim večernje haljine koju je darovao suorganizator sajma Wedding City te cipela, šminke i frizure, lijepa Antonija osvojila je i školarinu vrijednu 34.000 kuna na Visokoj školi za tržišne komunikacije Agora.

„Ljepota je ugodna oku, no znanje je istinska vrijednost koja uzdiže duh. Ponosni smo što smo kao pokrovitelji sajma i izbora za Prom Queen dobili mogućnost da pobjednicu nagradimo upravo znanjem.“- istaknuo je prodekan Agor prof. Nenad Bogdanović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije