Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NADMETANJE REGIJA

Ispecite tradicionalni kolač i osvojite put u Barcelonu za dvoje sa osiguranim džeparcem!

Božični kolači
Thinkstock
04.12.2017.
u 14:25

Obožavate pripremati kolače? Ukućani i prijatelji dive se vašem umijeću pripremanja slastica? Ili znate pripremiti onaj jedan blagdanski kolač koji vam uvijek ispadne savršeno? Ovo je prilika za vas!

Hrvatska ima bogatu tradiciju spremanja autohtonih blagdanskih kolača. Naslijeđe i recepti s ponosom se čuvaju i prenose iz generacije u generaciju te su neizostavni dio blagdanskog stola. Gastronomska baština Hrvatske prepoznatljiva je po specifičnim slatkim delicijama, a svaka regija ima svoje adute, stoga želimo vidjeti koji su vaši!

Postupak je jednostavan:

1. Pripremite tradicionalan blagdanski kolač vašeg kraja. Fotografirajte svojih ruku djelo.

2. Od 1. do 25. prosinca prijavite recept i fotografiju vašeg kolača na stranici mojrecept.hr te odaberite regiju kojoj pripada: Središnja Hrvatska, Slavonija, Istra i Primorje, Lika i Gorski kotar ili Dalmacija.

3. Glasovanje čitatelja za najbolje regionalne recepte traje od 26. prosinca 2017. do 7. siječnja 2018. Recepti iz regije koja dobije najviše glasova čitatelja dobit će dodatan bod!

4. Pobjednike će odabrati chef Branko Ognjenović uz pomoć glasova čitatelja 12. siječnja 2018.!

Svaka od pet regija dobit će regionalnog pobjednika od kojih će se odabrati ukupni pobjednik koji će osvojiti vikend-putovanje u Barcelonu za dvoje s 3000 kuna na potrošačkoj kartici!

Ostala četiri finalista dobit će bogate darovne pakete Dr. Oetkera.

Više o pravilima natječaja možete pročitati ovdje.

Što se čeka?! Prihvatite jedinstvenu priliku i prijavite se! Pokažite nam da baš vi pripremate najbolje tradicionalne kolače vašeg kraja. Možda upravo vi oduševite profesionalnog chefa i čitatelje te provedete vikend u jednoj od gastronomskih prijestolnica Europe – Barceloni.

Pogledajte nekoliko fotografija predivne Barcelone

Božični kolači
1/6

 

Komentara 4

SV
stjepan v.
16:35 06.12.2017.

A petokrake nema?

MI
midea
17:08 06.12.2017.

Hvala lijepa , nebi volio letiti u zrak !

DO
dokrastavca
16:38 09.12.2017.

Ovo nije zvijezda vodilja...nasa ima pet krakova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije