Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samo za hrabre

Holografska kosa duginih boja je ljetni hit

Instagram
28.04.2017.
u 13:26

Katy perry redovito je pionirka u udaranju

Nakon holografskog make-upa, na red je stigla i holografska kosa.

Svaka sezona donosi nove trendove, ali ovaj najnoviji trend će prihvatiti samo odvažne žene. Ne samo da je upadljiva i da će se svatko na cesti okretati za vama, nego treba imati hrabrosti i znati kako je “isfurati”.

Holografska kosa najnoviji je hit u frizerskoj industriji – a svijetle, reflektirajuće nijanse u duginim bojama dižu svijet pastelnih boja na novu razinu. Pojam holografski opisuje najčešće srebrnu boju koja se prelijeva u duginim bojama, a kada je u pitanju kosa, efekt se postiže pastelnim nijansama na sivosrebrnoj ili blond podlozi. Za svojevrsnu varijantu takvog bojenja odlučile su se mnoge zvijezde.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije